Avaleht Sport Võitlussport VIDEO JA HIIGELGALERII! Supervõitja Maxim Vorovski: mul oli tunne, et ma ei saa kaotada, ma kas võidan või suren
VIDEO JA HIIGELGALERII! Supervõitja Maxim Vorovski: mul oli tunne, et ma ei saa kaotada, ma kas võidan või suren

VIDEO JA HIIGELGALERII! Supervõitja Maxim Vorovski: mul oli tunne, et ma ei saa kaotada, ma kas võidan või suren

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

Laupäevase King of Kingsi turniiri tähtsaimas superfight`is ülivõimsa lahingu löönud Eesti võitleja Maxim Vorovski ütles, et kuigi oli väga raske matš, lootis ta võitu.

“Vastane alustas väga tugevalt,” meenutab Maxim TV3 intervjuus. “Eelmise matši pidasin ma kuu aega tagasi ja mu põlv oli vigastatud — ilmselt vastase meeskond sai videot vaadates aru, et olen vigastatud ja püüdis seda ära kasutada, sest löögid tulid just jala pihta. Panin löökidele siiski blokid ette.”

King of Kings meediajuht ja reporter Monika Kuzmina tuletab meelde, et rahvas elas Maximile meeletult kaasa, tõusis saalis püsti ja karjus tema nime. “Kas sa kuulsid ja tundsid seda ringis, kuidas sulle kaasa elati?” küsib ta.

“See on mulle väga tähtis, et inimesed toetavad mind,” räägib võitja. “Sellepärast andsingi endast sada protsenti. See võit polnud ainult minu, vaid kogu Eesti rahva jaoks. Mul oli tunne, et ma ei saa kaotada, ma kas võidan või suren!” Maxim nendib, et kodupubliku ees on hoopis teistmoodi esineda kui väljaspool, kus teda nii palju ei tunta, ja seepärast on ta väga tänulik kõigile toetajatele.

8-aastasena võitluskunstidega alustanud Maxim Vorovski on nüüd reitingus kohal number üks ja tal on võimalus saavutada tšempionitiitel. Edasi lubab ta veidi puhata, seda enam, et enda hinnangul tegi ta sõrmele pisut liiga.

VAATA VIDEOINTERVJUUD!

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=666322″]

VAATA TV3 VIDEOT MATŠIST!

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=666336″]

VAATA GLADIAATORI HIIGELGALERIID!
Fotod: Christo Neerme

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga