1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Ajakiri Golf: Kaugusmõõdik: miks mulle seda vaja on?
Ajakiri Golf: Kaugusmõõdik: miks mulle seda vaja on?

Ajakiri Golf: Kaugusmõõdik: miks mulle seda vaja on?

KaugusmõõdikGolfLife Shop 

Võib ju arutleda, milleks mulle veel üht lisatarvikut, kuid kui tahad mänguringi kiiremini ja võimalikult väheste löökidega läbida, siis on neist erinevatest elektroonilistest vidinatest abi, muidu neid lihtsalt ei kasutataks. Selle uudse valdkonna toodete müüginumbrid kasvavad terves maailmas, sestap tark inimene vastuvoolu ei uju.

Ilmselt on iga mängija olnud olukorras, kus kaugusmärki lähedal näha pole ja nuputamist on kõvasti, millist keppi valida, et pall ikka õiges kohas maanduks ja löök ei oleks liiga pikk või lühike. Nüüdisajal on abimeesteks kaks põhimõtteliselt erinevat seadet: GPS-tehnoloogial põhinevad kellad, spetsiaalsed golfi GPS-seadmed ja telefonide äpid ning peegeldusel põhinevad optilised kaugusmõõdikud.

Enam ei pea veebiavarustest otsima, kust saada golfikotti head abimeest, mis aitab löökide arvu vähendada. GolfLife Shopis on nüüd müügil professionaalsed kaugusmõõdikud Leupoldi kaubamärgilt. Leupold on maailma üks juhtivaid brände laser-kaugusmõõdikute alal, selle suurimaks konkurendiks on Ameerika päritolu Bushnell. Need kaks kaubamärki on hõivanud suurema osa turust selles vallas.

Need seadmed on nii täpsed, et annavad kümnesentimeetrise täpsusega kauguse lipuni. Pane üksnes kaasas olev patarei seadmesse ja mõõda…

Edasi loe ajakirjast Golf!

Kus on ajakiri Golf müügil? VAATA SIIT!
Külasta ka ajakirja Golf Facebooki!
Ajakiri Golf Twitteris!

Head Uudised GoodNews