1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Ajakiri Golf: Niitvälja Golfi Roheline Rada kasvatab golfareid
Ajakiri Golf: Niitvälja Golfi Roheline Rada kasvatab golfareid

Ajakiri Golf: Niitvälja Golfi Roheline Rada kasvatab golfareid

Niitvälja Golfi Roheline Rada
Foto: Mats Soomre

Kristo Tohver 
Niitvälja Golfi tegevjuht 

Niitväljal saab golfiga sõbraks uue kolmejärgulisesuvekursuse jooksul.

Niitvälja Golfi tegijad usuvad,et ka meie inimesed hakkavadmõistma ja hindama golfihäid mõjusid sellega tegelejate terviseleja heaolule.

Kiirustavale maailmalevastukaaluks on sisu ja kvaliteetning neid mõlemaid oskavad golfigategelejad hinnata.

Olles analüüsinud senise GreenCardi koolituse nõrka tulemust – kursuseläbinutest jääb golfi juurde allakümne protsendi – töötati Niitväljal välja täiesti uus kontseptsioon – Roheline Rada. 

Roheline Rada 

Roheline Rada on mõeldud kõigile,kes golfis veel rohelised on, kuid tunnevad,et rahulik ja seltskondlik sportvõiks sobida just neile.

Kursuse kontseptsiooni jaoks selgitativälja kõik need tegevused, mistuleb inimesel läbida selleks, et golfijuurde jõuda. Õppurile antakse kaasakaart, juhised ja mentorid, kes tedaselle teekonna eri etappides toetavad.

Senise koolituse peamine mureoli ilmselt selles, et kuigi kursuse läbinuile lubati võimalust golfimängugaalustada, kogunes tegelikult ühenädalavahetusega liiga palju infot ja liiga vähe eduelamust ning paljudele tundus edasiminek keeruline. Golfon lihtsalt ala, mis nõuab esiti aega japühendumist, hiljem aga annab vastuhea enesetunde, muhedad sõbrad jategevuse, mis muudab mõnusaks puhkusekskas või iga nädalavahetuse…

Edasi loe ajakirjast Golf!

Kus on ajakiri Golf müügil? VAATA SIIT!
Külasta ka ajakirja Golf Facebooki!
Ajakiri Golf Twitteris!

Head Uudised GoodNews