1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Naised Valges Majas: ka esileedid mängivad golfi!
Naised Valges Majas: ka esileedid mängivad golfi!

Naised Valges Majas: ka esileedid mängivad golfi!

Presidentide golfilembusest on kirjutatud ohtralt, ent täna keskendume naistele Valges Majas, kes samuti golfi on harrastanud, kirjutab ajakiri Golf.

16 viimasest 19st presidendist on mänginud golfi, ent seda mängu on proovinud ka esileedid.  Jackie Kennedy kohta on öelnud tema treener: “Tal läks suurepäraselt, arvestades seda, et ta pole varem eriti golfi mänginud!”

Golfi on proovinud ka Michelle Obama, ent tema tõdes, et eelistab pigem suusatamist. Samas soosis proua Obama oma abikaasa golfihuvi. “See on üks vähestest võimalustest, millal tal on aega väljas olla ja normaalselt ringi kõndida,” on ta öelnud.

Ka Hillary Clintonit on läbi aastate mitmetel kordadel golfiväljakutel tabatud.

Esileedi Barbara Bush sukeldus golfimaailmasse pärast oma 3-aastase tütre surma leukeemiasse. “Me pojaga olime temaga ööl, kui ta suri. Järgmisel päeval läksime me minu isaga golfi mängima. See oli esimene päev üle pika aja, mil välja läksime. Me mängisime golfi. Ei maininud seda kellelegi. Ma mõtlesin hiljem, et mida võisid küll inimesed meist arvata, aga tol hetkel oli meil vaja eemale saada,” kirjutas ta oma memuaarides.

Tekst: ajakiri Golf, Womensgolfjournal.com

Head Uudised GoodNews