1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Estonian Golf & Country Club teeb liikmetele üllatuse
AJAKIRI GOLF! Estonian Golf & Country Club  teeb liikmetele üllatuse

AJAKIRI GOLF! Estonian Golf & Country Club teeb liikmetele üllatuse

Hanno-Kross
Hanno Kross

Estonian Golf & Country Club`il on juba saanud traditsiooniks, et kõikide mängijate vahel, kes novembris ja detsembris tasuvad oma järgmise aasta maksud, loositakse välja sümpaatseid ja väärikaid auhindu, kirjutab ajakiri Golf.

“Lisaks mitmele auhinnale (näiteks 55″ pooleteisetuhande euro väärtuses televiisor) teeme sel aastal veel toredama üllatuse — maksame ühele mängijale 100% tagasi tema juba makstud 2016. aasta hooajatasu, on see siis klubiliikmete puhul 1025€, kandidaatliikmete puhul 1230€ Sea ja Stone Course mänguõiguse või 490€ Stone Course liikmelisuse puhul,” lubab EGCC juhataja Hanno Kross.

Aasta lõpuks laekub tavaliselt umbes sada erinevat mänguõigust ehk üle tuhande eurose võidu võimalus on elus tõenäoliselt kõige suurem!

Kes soovib mänguõigust ettevõtte nimele, võib Hanno Krossiga julgelt ühendust võtta. Miks mitte maksta detsembris ja jaanuaris, et hea õnne korral terve järgmine aasta mängida golfi tasuta.

MTÜ Estonian Golf & Country Club’i arvelduskonto on EE652200221021614555. Selgitusse palutakse märkida “Liikmemaks 2016″ ning mainida inimese nime, kui tasute kellegi teise eest.

EGCC Stone Course on jätkuvalt avatud, caddiemaster igapäevaselt kohal mängijaid vastu võtmas kella 10-16-ni.

Head detsembrigolfi nautimist koos sõprade ja perega!

Jõelähtme

Head Uudised GoodNews