1. Avaleht
  2. Sport
  3. Uus aasta toob Kadrioru ja Kalevi staadionite ning Tallinna spordihalli remondi
Uus aasta toob Kadrioru ja Kalevi staadionite ning Tallinna spordihalli remondi

Uus aasta toob Kadrioru ja Kalevi staadionite ning Tallinna spordihalli remondi

Kalevi staadion saab järgmise paari aasta jooksul uued rajad, dušid, riietusruumid ja muu; nägusamad hakkavad välja nägema ka Kadrioru staadion ja Tallinna spordihall.

„Järgmisel aastal on linnale olulised investeeringud staadionidesse, aga ka linlaste liikumisharrastusega tegelemine,“ ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev. „Samuti panustame terviseradade arendamisse. Tallinn saab lähiaastatel juurde mitu korras sportimispaika. Koostöös riigiga jätkub Kalevi staadioni korrastamine. Teeme algust Kadrioru staadioni harjutusväljaku remondiga. Järjekorras on veel Võidujooksu staadion. See on küll jalgpalliväljak, aga seal tahame murukatte ära vahetada ja ka üldist keskkonda natuke turvalisemaks muuta.“

Järgmisel aastal kavatseb linn investeerida spordikeskustesse umbes 4,7 miljonit eurot, millest 1,8 miljonit läheb Kalevi staadionil tööde jätkamiseks. Kalevi staadioni juhatuse esimees, endine kettaheitja Aleksander Tammert ütles, et enne tänavust tantsupidu jõuti staadionit ainult osaliselt renoveerida. „Välimus saadi enam-vähem ilusaks, aga tööd ja arendamist on veel palju, sest staadioni tugiteenusteosa on peaaegu amortiseerunud,“ selgitas ta.

Kalevi staadion plaanituna pärast uuendamist.
Head Uudised GoodNews