1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kaido Leesmann avas Eesti Raskejõustiku Akadeemia
Kaido Leesmann avas Eesti Raskejõustiku Akadeemia

Kaido Leesmann avas Eesti Raskejõustiku Akadeemia

54-kordne Eesti meister jõutõstmises ja lamades surumises ning 20-aastase treeneristaažiga Kaido Leesmann avas spordiklubis Reval-Sport Eesti Raskejõustiku Akadeemia, kus saab õppida nii tema kui ka teiste oma ala parimate käe all. Kaido üle 40 õpilase on tulnud Eesti meistriks, 11 õpilast on saavutanud medaleid rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt.

Treenitakse jõutõstmist ja kehatoonuse arendamist

Akadeemia tegeleb sportlaste treenimise ja nõustamisega eelkõige kahel suunal: powerlifting ehk jõutõstmine ja powerbuilding ehk kehatoonuse arendamine.
Jõutõstmine kui võistlussport koosneb kahest alast: kolmevõistlus (kükk, lamades surumine ja jõutõmme) ning lamades surumine (üksikalana). Treenerid aitavad treenijal saada tugevamaks ning saavutada oma sportlikke eesmärke.

Väga paljud spordialad vajavad plahvatuslikku jõudu ja lihasvastupidavust. Akadeemias aidatakse teiste spordialade harrastajatel saada tugevamaks, kiiremaks ja vastupidavamaks. Powerbuilding sobib ka lihtsalt harrastajale, kes soovib parandada või taastada oma füüsilist vormi.

Eesti Raskejõustiku Akadeemias on kolm paketti

1. Tavapakett

Liituja liitub spordiklubiga Reval-Sport (ostab klubilt ERA sooduspaketi) ning ta varustatakse ERA treenerite poolt algaja treeningkavaga, millega ta treenib iseseisvalt. Liitujal on õigus osaleda ERA ühistreeningutel ja ühistegevustel. Samuti saab ta vajadusel nõuandeid treeningutel teistelt ERA liikmetelt ja treeneritelt.
Omalt poolt võtab liituja omaks spordiklubi ja ERA põhimõtted, toetab oma liikmeid ning osaleb võimaluste piires ERA tegevuses. Pakett on liitujale tasuta.

2. Individuaalne pakett

Liituja liitub spordiklubiga Reval-Sport (ostab klubilt ERA sooduspaketi) ning ta varustatakse ERA treenerite poolt individuaalse treeningplaaniga. Liitujal on hiljem õigus osaleda ERA ühistreeningutel ja ühistegevustel.

Paketi maksumus: 1 treening koos kvalifitseeritud treeneriga = 40 € (sisaldab treeningkava ja nõustamist); 3 treeningut koos kvalifitseeritud treeneriga = 90 € (sisaldab treeninguid, treeningkava ning individuaalset nõustamist).

3. Premium pakett

Liituja liitub spordiklubiga Reval-Sport (ostab klubilt ERA sooduspaketi)ning ta varustatakse ERA treenerite poolt individuaalse treeningplaaniga, toitumisplaaniga (ja vajadusel võistlustsükli ettevalmistusega). Liitujal on hiljem õigus osaleda ERA ühistreeningutel ja ühistegevustel.

Paketi maksumus: 1 treening koos kvalifitseeritud treeneriga = 50 € (sisaldab treeningkava, toitumiskava ja nõustamist); 3 treeningut koos kvalifitseeritud treeneriga = 120 € (sisaldab treeninguid, treeningkava, toitumiskava ning individuaalset nõustamist) treeneriga = 120 € (sisaldab treeninguid, treeningkava, toitumiskava ning individuaalset nõustamist).

Head Uudised GoodNews