1. Avaleht
  2. Sport
  3. GALERII! Eesti poiss Lukas jalutas FIFA MM-il staadionile Pablo Zabaleta käe kõrval
GALERII! Eesti poiss Lukas jalutas FIFA MM-il staadionile Pablo Zabaleta käe kõrval

GALERII! Eesti poiss Lukas jalutas FIFA MM-il staadionile Pablo Zabaleta käe kõrval

Netherlands v Argentina: Semi Final - 2014 FIFA World Cup BrazilEile Argentiina FIFA MM-i finaali viinud mängu eelsammus McDonald’s kampaania „Saada staar staadionile!“ võitja, 6-aastane Eesti poiss Lukas Elo staadionile Argentiina kaitsja Pablo Zabaleta käe kõrval.

Lukase sõnul ta Zabaletat mängijana varem küll ei teadnud, aga kogemus oli sellegipoolest võimas. „Tunne oli pisut hirmus, aga äge – tahtsin öelda talle „Good luck!“, aga läks meelest,“ rääkis ta vahetult pärast platsilt lahkumist.

Lukase poolehoid kuulus pärast argentiinlaste väljakulesaatmist mõistagi Argentiinale ning nagu mängu lõpuks selgus, kohtubki Lukase uus lemmik Saksamaaga finaalmängus sel pühapäeval. Finaalmängu saab Lukas jälgida juba koduse teleriekraani vahendusel.

„Meil on suur heameel, et saime Lukasele anda kogemuse, mis jääb talle tõenäoliselt terveks eluks meelde ning mis kahtlemata muutis tema suhet jalgpalliga igaveseks,“ sõnas McDonald’s Baltikumi turundusjuht Marius Stonkus.

„Loodame, et Lukas jääb ikka jalgpallile truuks ja ehk  õnnestub tal nakatada jalgpallipisikuga ka oma sõpru. Ning mis peamine – usume, et Lukase kogemus inspireeris ka teisi lapsi tegelema jalgpalliga. Vaid kahe aasta pärast seisab ees juba jalgpalli EM ning McDonald’s plaanib ka siis anda ühele Eesti lapsele võimaluse saata üks jalgpallistaar staadionile,“ lisas ta.

Kampaania “Saada staar staadionile!” on osa McDonald’s ülemaailmsest Player Escort programmist, mille käigus võimaldab McDonald’s 1408 lapsel vanuses 6-10 osaleda FIFA MM-il ning saata aasta olulisima kohtumise eel jalgpallur staadionile. McDonald’s on panustanud jalgpalli nii globaalsel kui kohalikul tasandil 25 aastat ning on FIFA MM-i ametlik restoran ja sponsor alates 1994. aastast.

GALERII!

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews