1. Avaleht
  2. Sport
  3. VAATA INTERVJUUD I TV3-s käis külas jõutõstja Liisa Peri: mehel peaks ikka kahe kõrva vahel midagi olema
VAATA INTERVJUUD I TV3-s käis külas jõutõstja Liisa Peri: mehel peaks ikka kahe kõrva vahel midagi olema

VAATA INTERVJUUD I TV3-s käis külas jõutõstja Liisa Peri: mehel peaks ikka kahe kõrva vahel midagi olema

TV3 Seitsmeste stuudios käis Lääne-Euroopa meister jõutõstmises Liisa Peri. Liisa võitis Lääne-Euroopa meistrivõistlustel hiljaaegu varustusega jõutõstmisega kuldmedali, tulemusega 420 (150+92,5+177,5) kilo. Põhitööna on arhitekt. Lisaks tegeleb Liisa veel lisaks ratsutamisega ning huvi tunneb ta ka motospordi vastu.

Küsimusele, palju Liisa kaalub, vastab neiu kohe ausalt. Ta ütleb, et neil on jõutõstmise tüdrukuga nali – kui teised varjavad kaalu, nemad panevad selle kohe Instagrami biosse!

Stuudios oli tal kaasas 80 kg kang. Ta tõdeb, et see, millal jõuad seda tõsta, oleneb palju algsest ettevalmistusest, kas on sportlik taust või mitte. 80 kg tõstmine võiks tulla umbes poole aastaga-aastaga.

Võistluseks ettevalmistamise kohapealt tõdeb ta, et see võtab aega vähemalt pool aastat. Järgneb pooleaastane võistlusperiood, kus on järjest tihedalt võistlusi.
“Minu järgmine võistlus on 15. oktoober Eesti meistrivõistlused Tartus. Pealtvaatajateks on oodatud kõik!” kutsub ta kõiki vaatama.

Tuli ka jutuks, kas Liisa valib ka kaaslasi musklite järgi. Selle peale muheles neiu, et ikka kahe kõrva vahel peaks midagi olema!

Head Uudised GoodNews