1. Avaleht
  2. Sport
  3. Spordiennustusportaal TonyBet sõlmis sponsorlepingu kümnevõistleja Janek Õiglasega
Spordiennustusportaal TonyBet sõlmis sponsorlepingu kümnevõistleja Janek Õiglasega

Spordiennustusportaal TonyBet sõlmis sponsorlepingu kümnevõistleja Janek Õiglasega

Spordiennustusportaal TonyBet sõlmis sponsorlepingu eelmisel aastal Münchenis toimunud kergejõustiku Euroopa Meistrivõistlustel kümnevõistluses pronksmedali teeninud Janek Õiglasega, kes äsja avas oma tänavuse hooaja.

TonyBet turundusjuhi Alice Laas sõnul on ettevõttel rõõm alanud koostööga panustada Eesti kergejõustiku arengusse ning aidata Janek Õiglasel olümpiaks valmistuda. „Spordiennustus on üks võimalus oma lemmikutele kaasa elada. Spordisõprade jaoks on TonyBet spordiportaalis kergejõustikul oluline koht ning Janek Õiglase sportlikel tulemustel ja isiksusel on siin suur roll,“ lisas TonyBet turundusjuht.

Janek Õiglase sõnul on spordiennustuse brändina TonyBet väga mitmekülgne ning sobib tema spordialaga hästi. „Usun, et koostöös saame toetada Eesti kergejõustikku ning leida uusi viise, kuidas fänne olümpiaks valmistumise teekonnal enam kaasata,“ lisas Janek Õiglane.

Janek Õiglane pani esmakordselt TonyBeti brändiga särgi selga, võisteldes sel nädalal toimunud Gustav Sule mälestusvõistlustel, mis oli sportlasele üks esimestest jõuproovidest pärast vigastusest taastumist.

Sportlasel on tänavu hooajal plaanis veel osa võtta Eesti meistrivõistlustest kergejõustikus ja loodetavasti sealt pääse Budapestis toimuvale MM-le.

TonyBet on kiirelt arenev spordiennustusettevõte Euroopas, millel on litsentsid kümnes riigis, tuues spordisündmused- ja ennustuse koju kätte ka Eesti spordisõbrale. Vaata TonyBeti spordiportaalist, mis toimub suures spordimaailmas ning jälgi rahvusvaheliste suurvõitluste spordiennustuse statistikat.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Head Uudised GoodNews