1. Avaleht
  2. Sport
  3. Nõmmel algavad jõulinnakutes tasuta treeningud
Nõmmel algavad jõulinnakutes tasuta treeningud

Nõmmel algavad jõulinnakutes tasuta treeningud

Välitreeningute hooajale julgustava tõuke andmiseks korraldab Nõmme Linnaosa Valitsus kolmel Nõmme jõulinnakul tutvustavad treeningud. Treeningud toimuvad maikuu kolmapäevadel ning on tasuta.

Nõmmel on välijõusaale 22, kolm nendest on kaasajastatud muudetavate raskustega jõulinnakud. Selleks, et neid seadmeid tervisesportlastele tutvustada ja õigeid tehnikaid ette näidata, korraldab Nõmme Linnaosa Valitsus maikuus kolmapäeviti tasuta treeningud kogenud personaaltreeneri juhendamisel.

Selleks, et neid seadmeid tervisesportlastele tutvustada ja õigeid tehnikaid ette näidata, korraldab Nõmme Linnaosa Valitsus maikuus kolmapäeviti tasuta treeningud kogenud personaaltreeneri juhendamisel.

„Nõmme linnaruum ja pargid pakuvad aktiivseks vaba aja veetmiseks mitmekülgseid võimalusi. Üheks selliseks võimaluseks on erinevad jõulinnakud, mida on möödunud kahel hooajal uuendatud. Piiri, Võidu puiestiku ja Ilmarise jõulinnakud pakuvad oma muudetavate raskustega elementidega väljakutset nii algajatele kui edasijõudnud tervisespordi sõpradele,“ sõnas Nõmme linnaosa vanema asetäitja Andra Roosa. „Kutsume kõiki aktiivselt osalema, et Euroopa spordipealinna aasta eel veel üks uus värskes õhus veedetav harrastus leida.“

Treeninguid viib läbi Quantum Fitnessi ja Golden Clubi personaaltreener Mariita Mattiisen.

Treeningud toimuvad muudetavate raskustega jõulinnakutes:

  • 15. mail kell 18 Piiri tänaval
  • 22. mail kell 18 Võidu puiestikus
  • 29. mail kell 18 Ilmarise tänaval asuvas välijõusaalis

Ühe treeningu kestvus on 45 minutit kuni tund. Treeningutele toimub eelregistreerimine (grupis saab osaleda kuni 15 inimest), samas on oodatud huvilised tutvustavaid trenne kõrvalt vaatama.

Välijõusaalide treeningud on sissejuhatuseks mullu populaarsust kogunud tasuta vabaõhu treeningutele. Sellel suvel toimuvad üldfüüsilise treeningud Nõmme Maja (Valdeku 13) platsil neljapäeviti kell 18 ja neid viib läbi Nike Run Club treener Kristiina Lauri. Treeningud sobivad nii noortele kui vanadele, nii algajatele kui juba kogenud treenijatele. Treeningvahendid (lindid, pallid jm) saab kohapeal. Nendele treeningutele eelregistreerimist ei toimu, mullu mahtus võimlema 60 inimest.

Head Uudised GoodNews