1. Avaleht
  2. Sport
  3. FOTOD I Kristiines avati kaasava eelarve raames valminud esimene välijõulinnak
FOTOD I Kristiines avati kaasava eelarve raames valminud esimene välijõulinnak

FOTOD I Kristiines avati kaasava eelarve raames valminud esimene välijõulinnak

Neljapäeval avati Kristiines Sõstra 1a hoovis kaasava eelarve raames valminud uus välijõusaal, mis on varustatud Omnigym trenažööridega.

Foto: Kristiine Linnaosa Valitsus

Sõstra 1a jõulinnak rajati 2021/2022. kaasava eelarve ideekorje raames, mil sai enim hääli kulturisti Ott Kiivikase pakutud idee „Kolm tipptasemel välijõulinnakut Kristiinesse“ (208 häält). Peagi rajatakse jõulinnakud ka Tedre 58 ja Kännu 86 aadressitele.

Foto: Kristiine Linnaosa Valitsus

Uus välijõusaal koosneb muudetavate raskustega välijõusaali trenažööridest. Neljast erinevast masinast (küki-, rinnaltsurumis-, ülalttõmbe- ja kerepink) koosnev jõusaal pakub võimalust treenida nii algajatele kui edasijõudnutele, tagades kogu keha koormuse.

Foto: Kristiine Linnaosa Valitsus

„Jõulinnakud välitingimustes pakuvad võimalust treenida värskes õhus ja tuua inimesi rohkem siseruumidest välja. Seda, et välijõusaalis treenides piisavat koormust kätte ei saa, ei maksa üldse karta – äsja avatud jõulinnaku nelja masinaga on võimalik efektiivselt treenida kogu keha. Samuti on igal masinal küljes QR-kood, kust on võimalik vaadata, milliseid harjutusi masinaga täpsemalt teha saab. Ootame kõiki uute seadmetega treenima ning peagi hakatakse rajama ka uusi välijõulinnakuid Tedre 58 ja Kännu 86 asukohtadesse,“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Head Uudised GoodNews