1. Avaleht
  2. Sport
  3. TULEMAS! Snezana Stoljarova spordipsühholoogia seminar õpetab pingetega toime tulema
TULEMAS! Snezana Stoljarova spordipsühholoogia seminar õpetab pingetega toime tulema

TULEMAS! Snezana Stoljarova spordipsühholoogia seminar õpetab pingetega toime tulema

Snezana Stoljarova 2015a seminar "Spordipsühholoogia lastevanematele" Foto: Kert Paidre
Snezana Stoljarova 2015.a seminar “Spordipsühholoogia lastevanematele”
Foto: Kert Paidre

Pühapäeval 7. mail kell 11-14.30 toimub Saue Gümnaasiumis Snezana Stoljarova spordipsühholoogia seminar “Pingega toimetulek: kuidas muretseda vähem ja tegutseda rohkem?“

Seminarile on oodatud ja sellest saavad kasu nii võistlussportlased, harrastajad, treenerid kui ka muud huvilised. Seminaril arutatakse, kuidas pingetega efektiivselt hakkama saada ning õpitakse praktilisi tehnikaid enda negatiivsete emotsioonide ning mõtetega toimetulekuks ja enesejuhtimiseks, andes praktilisi teadmisi ja enesejuhtimise oskusi.

Teemadeks on: pingeliste olukordade mõju meie emotsioonidele, mõtlemisele ja tegutsemisele; muretsemine — kust see tuleb ja miks me seda nii palju teeme; pingega toimetulek: hetkes olemise ja avatuse oskused; väärtustega kooskõlastatud tegutsemine.

Koolitaja Snezana Stoljarova (MSc) on lõpetanud Tallinna Ülikooli magistiõppe sotsiaalpsühholoogia erialal ning hiljuti ka Rootsis Lundi Ülikooli spordipsühholoogiale spetsialiseerunud sporditeaduste magistriõppe. Õpingute lõpetades naases Snezana tagasi koju, kus viimase kolme aasta jooksul on edukalt praktiseerinud spordipsühholoogiat: viinud läbi erinevaid spordipsühholoogia alaseid koolitusi, konsultatsioone ja töötubasid nii sportlastele, treeneritele kui ka lapsevanematele.

Lisaks töötab Snezana lektorina Tallinna Ülikooli psühholoogiainstituudis. Ta omab kogemust nii treenerina töötades kui ka ise sportlasena saavutusspordis ilu- ja rühmvõimlemise alal. Vabal ajal tantsib Snezana sotsiaalset tangot, tegeleb tervisespordiga ning reisib.

Eelregistreerimisega on osavõtutasu 20, kohapeal tasudes 25 eurot.

Registreerimine: Nils Joonas Põldme, +372 522 83 74, nilsjoonaspoldme@gmail.com.

NB! Kohtade arv on piiratud! Pauside ajal avatud ka suupistelaud!

Spordipsühholoogia seminar on üks osa spordiklubi Imperial korraldatavast mõnusalt sportlikust ja harivast nädalavahetusest. Laupäeval, 6. mail korraldab spordiklubi Edvin Erik Kibuse püstivõitluse treening-seminari. Kogu asjale lisab vürtsi juurde veel see, et reedel, 5. mail toimub Tondiraba Jäähallis võitlusspordiüritus Number One Fight Show Season 7 (klubi kaudu võimalik sinna soetada ka sooduspileteid, kontakt Nils Joonas Põldme).

Head Uudised GoodNews