1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. LATVIAN JUNIOR OPEN! Eesti noored särasid lõunanaabrite juures
LATVIAN JUNIOR OPEN! Eesti noored särasid lõunanaabrite juures

LATVIAN JUNIOR OPEN! Eesti noored särasid lõunanaabrite juures

Latvian Junior Open Golf ChampionshipEesti golfi tulevikulootused Markus Varjun ja Richard Teder võitsid oma vanusklassis esikoha kolm päeva kestnud Latvian Junior Openil. Noortel on seljataga pikk võistlusperiood, sest eelmise nädalavahetuse Estonian Junior Openi järel sõitsid 6 Eesti golfimängijat kohe Lätti.

Kõige suurema osavõtjate arvuga võistlusklassis U15 poiste konkurentsis saavutas esikoha Markus Varjun, kes hoidis liidrikohta esimesest päevast lõpuni. Viimasel võistluspäeval mängis ta väga enesekindlalt, kui tegi 78 lööki ja võitis teisena lõpetanud lätlast Pauls Nesaulet kolme löögiga. Võitja mänguringid 81, 90, 78. Väga tubli esituse tegi ka Aaron Kobin, ta kaotas hõbemedali vaid kahe löögiga ja võitis 3. koha. Kokku osales võistlusel 16 sportlast.

IMG_2005U12 poiste seas võitis ülekaaluka esikoha Richard Teder, edestades järgmist 7 löögiga, U18 noormeeste seas saavutas 2. koha Mattias Varjun, U21 noormeeste arvestuses jäi Cristofer Herman kuuendaks ja kõige nooremate poiste seas U10 vanuseklassis oli Rihard Ratasepp 7. kohal.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews