1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! VIDEO! LEIA KRISTO TOHVER! Jalgpallihooaja juhatab sisse Unistuste Bändi humoorikas “Sa maha jahtu”
AJAKIRI GOLF! VIDEO! LEIA KRISTO TOHVER! Jalgpallihooaja juhatab sisse Unistuste Bändi humoorikas “Sa maha jahtu”

AJAKIRI GOLF! VIDEO! LEIA KRISTO TOHVER! Jalgpallihooaja juhatab sisse Unistuste Bändi humoorikas “Sa maha jahtu”

Mikk-MäeVähem kui aasta aega tagasi tegi Priit Pajusaar advokaadibüroo Sirel& Partnerid initsiatiivil ja toetusel lauluviisi Aapo Ilvese sõnadele “Hullus.” Otepää golfiklubis toimunud esmaesitlusel kandsid golfilaulu live`is ette kaksikõed Maili ja Meelika Altmäe koos ansambliga Double Trouble, videosse laulsid selle Sepo Seeman ja Eve Pärnsalu, kirjutab ajakiri Golf.

Nüüd on peaaegu sama teed läinud ka jalgpallurid — Eesti Jalgpalli Liidu Youtube’i kanal laadis siinse jalgpallihooaja alguse puhul üles humoorika muusikavideo kohtuniketeemalisest laulust “Sa maha jahtu”, mille esitas EJL Unistuste Bänd sügisesel Jalgpalligalal. Kunagine Singer Vingeri naljasugemetega armastuslaul on nüüd esitatud dialoogina jalgpalluri ja kohtuniku vahel. Esitajateks on Mikk Mäe ja Lisanna Männilaan koos Unistuste Bändiga, inspiratsioon on Singer Vingeri 1995. aasta loost “Ära jahtu”, video autor on Steiv Silm.

“Ma poleks uskunud, et juba nii pea need sõnad pean ütlema, aga Mikk Mäe on väge äge artist. Sobilik laul algava 2016 aasta jalgpallihooaja algusesse! Ilusat algavat kõigile ja mõnus ootusärevus on juba sees,” ütleb videos nähtav Niitvälja Golfiklubi tegevjuht ja Eesti Jalgpalli Liidu kohtunik Kristo Tohver oma Facebooki-seinal.

“Sa tuled joostes, Sul on kollane käes, ja pluus on kollane ja märk sellel küljes. Ma ei teinud midagi, eks igaüks näe, sa arvad teisiti, sest kirjutad üles,” laulab “jalgpallur” Mikk Mäe. “Sa ära maha jahtu, kuni ma tulen, Sa ära maha jahtu, see on mu töö. Sa ära kuku, see on vabalöök, Sa õpid reeglid ära, see on su töö. Sa ära kuku, ära kuku, sa ju ei löö,” vastab seepeale “kohtunik” Lisanna Männilaan.

VAATA VIDEOT!

MEENUTA KA GOLFILAULU “HULLUS”!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews