1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. TEADMISEKS TAIPOKSIJATELE! KSA Silmakeskus aitab sõdalastel silmanägemist korrastada
TEADMISEKS TAIPOKSIJATELE! KSA Silmakeskus aitab sõdalastel silmanägemist korrastada

TEADMISEKS TAIPOKSIJATELE! KSA Silmakeskus aitab sõdalastel silmanägemist korrastada

Edvin-Erik-KibusKSA Silmakeskus on välja tulnud toreda pakkumisega, mis lubab lühinägelikkuse all kannatavatele võitluskunstide sportlastele paremaid nägemis- ja sellega seoses ka võistlemistingimusi läbi silmade laseriprotseduuri, ja seda tuntavalt soodsamalt.

“Me pakume lahendust nägemisprobleemidele (tegeleme lühinägelikkuse ehk miinuste parandamisega) ning Tallinna Taipoksi Klubis on kindlasti palju inimesi, kellel oma hobiga tegeledes või tööd tehes on prillid ja läätsed pigem tüliks. Oleks ju tore nautida elu, ilma et peaks prillide või läätsede pärast muret tundma. Siin saame meie aidata,” öeldakse KSA Silmakeskuse pöördumises. “Kevad on hea aeg silmanägemise parandamiseks, et uuele suvele minna vastu juba väga hea nägemisega.”

KSA Silmakeskus pakub Tallinna Taipoksi Klubi liikmetele Flow 2.0 protseduurieelseid silmauuringuid soodushinnaga 19 eurot (tavahind on 39 eurot) ning ka laserprotseduuri 500 eurot soodsamalt (täishind 2490 eurot).

KSA Silmakeskuses käis laserprotseduuril ka üks Eesti parimaid taipoksijaid Edvin Erik Kibus, kes nüüd enam nägemist parandavaid lisavahendeid kasutama ei pea. “Kuna võitlusspordis on iga sekundi murdosa määrava tähtsusega, siis ma kaotasin varem väga palju, kui mu nägemine oli juba meetri pealt udune ja ma ei näinud, kustkohast see löök algab,” meenutab Edvin. Juba viis päeva pärast Flow 2.0 protseduuri oli Edvin trennis tagasi ning nägi hästi, kust vastase löök tuleb. “See oli mu elu parim otsus ja kõige paremini kulutatud raha,” on ta kindel.

Pakkumine kehtib miinusprillide kandjatele vanuses 18-45 aastat. Rohkem infot sobiliku patsiendi kohta leiab SIIT.

Registreeruda Flow 2.0 uuringule saab SIIT. Ka kõnekeskus on tööpäeviti 9-17 valmis küsimustele vastama ning silmauuringutele registreerima. KSA kõnekeskuse number on 6445060. Soodushinnaga registreerimiseks tuleks pöörduda Tallinna Taipoksi klubisse ja küsida kood.
Pakkumine kehtib kuni 31.maini 2016.

Rohkem infot Flow protseduuri ja uuringu kohta leiab KSA kodulehelt.

Head Uudised GoodNews