1. Avaleht
  2. Sport
  3. Pärnusse tulevad kokku karmimad taipoksijad
Pärnusse tulevad kokku karmimad taipoksijad

Pärnusse tulevad kokku karmimad taipoksijad

Pärnusse tulevad kokku karmimad taipoksijadSpordiklubi Pärnu Power korraldab Pärnus 7-ndat aastat rahvusvahelist professionaalset Tai poksi üritust nimega PowerFightNight. Selle aja jooksul on käinud Eesti vaprate taipoksijate vastu võitlemas väga palju erinevate riikide võitlejad: Tai Kuningriigist, Inglismaalt, Saksamaalt, Hollandist, Taanist, Šveitsist, Poolast, Rootsist, Soomest, Lätist, Leedust, Pakistanist, Kongo Rahvavabariigist.

Sel aasta korraldab Eesti Tai poksi kogukond võistlust 18. aprillil Pärnu spordihallis ja üritus kannab nime PowerFightNight 7.

Seekord tulevad Eesti vaprad taipoksijad sellistest klubidest nagu Tallinna Taipoksi Klubi, Tartu Taipoksi Klubi, Pärnu Power Fight Team, Viljandi Taipoksi Klubi, Wiru Treening ning klubi Garant. Välisvõitlejad saabuvad Rootsist, Soomest, Venemaalt, Saksamaalt ja Angoolast.

Väga huvitav saab olema noore 12-aastase Eesti taipoksija Clyde Avamere matš, kellel on viimasest 15-st matšist 15 võitu, ta on neljakordne Eesti meister ning võitnud poolakaid, leedukat, taanlast ning võitnud kaks professionaalset Tai poksi matši Tai Kuningriigis. Tema vastaseks tuleb Venemaalt Bogdan Ilin, kes on Venemaa meister ja pidi olema seni omavanustes võitmatu.

“Sellest tuleb Clyde jaoks väga raske matš, sest Venemaa tase on väga kõrge, kuid Clyde valmistub tõsiselt ja annab kõva lahingu,” arvas Eesti Tai poksi eestvedaja Kevin Renno.

Samuti tasub Renno hinnangul mainida peamatši, kus Power Fight Teami 22-aastane Romet Tammistu läheb kokku Saksamaa klubi mustanahalise võitleja Black Mambaga. Black Mambal on 60 matši, millest 50 on võidud. “Ta on viimasel ajal ainult Euroopas kõiki võitnud. Samuti on ta käinud Eestis varem kahel korral ja mõlemad korrad võitnud,” rääkis PFT treener Kevin Renno.

Lisaks on kindlasti huvitav matš Tallinna Taipoksi Klubi võitleja Ahti Pikkuri lahing, sest tema vastaseks tuleb Soome kuulus taipoksija, kelle hüüdnimeks on Hullu-Jussi. Kõik matšid tulevad seekord raevukad ja kõrgetasemelised. Kokku tuleb 9 matši. Täpsemalt näete fight card’ilt ning plakatilt.

Fight card:

  1. Andi Uustalu (Viljandi) vs Romet Reilson (Pärnu), K-1 , 3 round 2 min, -70kg.
  2. Kristjan Igor-Tuisk ( Tallinn) vs Ergo Pallo (Tartu), muay thai, 3 round 3 min, -81kg.
  3. Ahti Pikkur (Tallinn) vs Jussi Saantalahti (Soome), K-1, 3 round 3 min, -85kg.
  4. Kevin Mickelsson (Rootsi) vs Rünno Vaikla (Eesti), muay thai, 3 round 2 min, -63,5kg.
  5. Danyal Ajamlou (Rootsi) vs Ott Remmer (Eesti), muay thai, 5 round 2 min, -71kg.
  6. Clyde Avamere (Estonia) vs Bogdan Ilin (Russia), muay thai, 3 round, 2 min, -44kg.
  7. Rain Pärnits (Estonia) vs Costas Nanga (Angoola), muay thai, 3 round 3 min, -73 kg.
  8. Urmas Närep (Estonia) vs Vadimir Kopcev (Russia), muay thai, 3 round 3 min, -75kg.
  9. Romet Tammistu (Estonia) vs Black Mamba (Germany), K-1, 3 round 3 min, -81kg.

plakat

Head Uudised GoodNews