1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. LÕBUS GOLFIVIDEO! Kas sina tead, mis asi on golfidemo?
LÕBUS GOLFIVIDEO! Kas sina tead, mis asi on golfidemo?

LÕBUS GOLFIVIDEO! Kas sina tead, mis asi on golfidemo?

Tallinna Televisiooni “Suvestuudio” käis Jõelähtme golfiväljakul, kuhu telekanali juht Revo Raudjärv tõi koostöös ajakirjaga Golf demopäevale kogu saatetiimi. Tema sõnul on meeskonnal huvi golfi vastu olnud juba sellest ajast, kui “Suvestuudio” projekt käivitati. Tema ise on juba 2007. aastast teinud golfisaateid, kuid green cardi tegemiseni pole veel jõudnud. “Nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, kus pean kursuse läbi tegema, sest olen seda igal aastal edasi lükanud, aga täna saime siit küll golfipisiku kätte!” lausub Revo Raudjärv. Pikemat eksklusiivset intervjuud asjaosalistega saab lugeda ajakirja Golf peatselt ilmuvast augustinumbrist!

Mis asi on golfidemo?

“Golfidemo on tutvustav kogunemine selleks, et inimesed saaksid teada, miks tasub golfi mängida,” selgitab EGCC golfitreener Rein Auväärt. “Suvestuudio” produtsent Katrin Hinrikus aga selgitab, et sai golfipisiku külge juba Pärnus näitleja Sepo Seemaniga prooviks golfi mängides, golfidemol aga saab kõik täpsemalt selgeks. “Siin saab teada, milline peab olema õige kehaasend, kuidas täpsemalt lööma peab ja millised golfikepid milliste löökide jaoks on,” seletab ta. Rein Auväärt lisab, et golf on tervislik mäng ja see pole ka sunduslik, golfi mängid siis, kui aega on, aga üks tähtsamaid asju on green card, mis annab õiguse mängida peaaegu kõigil maailma väljakutel.

Golf lapsepõlve unistus

“Suvestuudio” režissööril Egert Karul on golf olnud juba lapsepõlve unistus, kuid töö ja teised hobid on siiani sellega tegelemist takistanud. “Kuna täna tekkis selline võimalus, ostsin eile juba varustuse ära, sest see on põhimõtteliselt juba kindel, et minust saab golfar,” ütleb ta. “See on omapärane ala, palju looduses liikumist ja palju peas mõtlemist. Päris raske on alguses sundida ennast kindlasse asendisse, aga peab, et harjumus tekiks.”

Golfidemo suurendab meeskonnavaimu

Revo Raudjärv ütleb, et kui hakata golfi igapäevaselt mängima, siis on selles tohutult nüansse, mida peab jälgima ja mida demopäevaga selgeks ei saagi. “Tundub, et meeskonna ühtsuse kujundamiseks on selline demopäev hea. Kui ettevõtetel on vaja meeskonnavaimu suurendada, siis on golfidemost väga palju kasu kogu meeskonnale,” soovitab ta seda teistelegi ettevõtjatele.

Golf on tervis ja sotsiaalne suhtlemine

Rein Auväärti sõnul tehakse golfidemosid paar-kolm korda nädalas, aga see arv võiks olla palju suurem, et inimesed saaksid rohkem golfist teada. “Golf on tervis ja sotsiaalne suhtlemine,” täpsustab ta.

Revo Raudjärv annab lubaduse

Tallinna Televisiooni juhatav Revo Raudjärv lubab lõpetuseks, et teeb sel hooajal green cardi ära ning muusikaprodutsent ja DJ Meelis Eskola lisab, et ka temal tuleb see aeg leida. “Lõin täna siin üle 100 meetri ära ja lõpuks lõin käe valgeks,” sõnab ta. Katrin Hinrikus aga nendib: “Mida rohkem ma siin väljakul käin, seda rohkem märke näitab, et green card tuleb ära teha.”

Head Uudised GoodNews