1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KOLME MAESTRO KARIKAS! Soomlased panevad Heleniusele lisaks välja veel rea tegijaid
KOLME MAESTRO KARIKAS! Soomlased panevad Heleniusele lisaks välja veel rea tegijaid

KOLME MAESTRO KARIKAS! Soomlased panevad Heleniusele lisaks välja veel rea tegijaid

Timo Laine
Timo Laine

14. novembril ootab poksihuvilisi Lennusadamas Kolme Maestro karika turniiril ees rida tõsiseid poksimaailma tegijad ja maiuspalaks on kahtlemata soomlaste üliraskekaalu staari Robert Heleniuse kohtumine venelaste vägilase Denis Bakhtoviga. Põhjanaabreid lööb ülipõneval poksipeol kaasa rohkemgi ja kaks neist kohtuvad Eesti parimate kindameestega.

Maardu poisi ja Balti kergekeskkaalu meistri Pavel Semjonovi vastas on soomlane Timo Laine, kelle poksikarjääri kipub meediaavarustes sageli varjutama see, et mees töötab ka modellina. Meie tavaliselt K1 reeglitega võitlustes ilma tegev Rain Kärkkinen saab vastaseks Kuuba päritolu Dayron Lesteri, kes esineb põhjanaabrite lipu all.

Kolmas soomlane, ülelahemaa tuntumaid vabavõitlejaid Timo-Juhani Hirvikangas läheb kokku lätlase Andrejs Volincuksiga, kelle karjäär on väidetavalt pika kaotustesarja järel pöördumas näoga fortuuna suunas.

Amatöörmatšidest on teada veel see, et Eesti poksikoondise kergekeskkaalu kogenuim poksija Maksim Vilde kohtub ringis taas Soomet esindava Lev Kolyashiniga. Kohale tulevad ka tuntud Põhja-iirimaa poksijad James Fryers, kes heitleb Läti esindaja Ruslans Berdimuradovsiga ning James Tennyson on vastakuti Sergejs Loginsiga.

Õhtut juhib Ivo Linna ning muusika eest hoolitseb Ott Lepland ja G. Otsa Bigbänd.

Head Uudised GoodNews