1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Valgeranna golfiklubi ootab fourball-mänguvormi seminarile
AJAKIRI GOLF! Valgeranna golfiklubi ootab fourball-mänguvormi seminarile

AJAKIRI GOLF! Valgeranna golfiklubi ootab fourball-mänguvormi seminarile

Sander Vallaots Foto: Rasmus Kooskora
Kohtunik Sander Vallaots
Foto: Rasmus Kooskora

14. mail toimub Valgeranna golfiklubi White Beach Golf klubihoones seminar „Fourball for dummies“, kus saab teada, mida fourball endast kujutab ja millised on selle reeglid. Four-Ball on võistkondlik mänguformaat, kus kahest mängijast koosnev võistkond mängivad kumbki oma palliga ja võistkonna tulemus rajal on vähim lööke teinud partneri tulemus. Four-Balli mängitakse nii löögimängu, kui ka rajamängu formaadis, kirjutab ajakiri Golf.

Väga kerge on seda formaati segi ajada meelelahutusliku scramble formaadiga, kus iga löögi järel valitakse paremini lebav pall ja kõik võistkonnaliikmed jätkavad selle palli asukohast. Four-ballis mängivad kõik oma palli nii nagu see lebab.

Kell 10 algaval koolitusel vaadatakse esmalt üle enim tarvitatavad golfi põhireeglid ja nende rakendamise põhimõtted ning hiljem püütakse hommikupoolikul kuuldut väljakul rakendada.

Seminari osalustasuks on 60 eurot, Valgeranna hooldustasu maksnutele 30 eurot. Hind sisaldab koolitust, hommikukohvi ja pirukat või võileiba seminari alguses, kahekäigulist lõunasööki koos kohviga ning greenfee’d, riietusruumide ja saunade kasutamist. Valgeranna ootab uudishimulikke ja areneda soovivaid golfareid!

Seminari viib läbi kohtunik Sander Vallaots. Registreeri seminarile SIIN!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews