1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEVADE TAGASISIDE! Avatud golfipäev tõi Suuresta klubile golfihingi juurde
AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEVADE TAGASISIDE! Avatud golfipäev tõi Suuresta klubile golfihingi juurde

AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEVADE TAGASISIDE! Avatud golfipäev tõi Suuresta klubile golfihingi juurde

IMG_2773Kaks avatud golfipäeva on juba möödas ja paljusid golfiinimesi huvitab see, kui aktiivselt neist osa võeti ja kui palju golfarite read täienesid, kirjutab ajakiri Golf.

Kui esimene päev, 17. aprill, oli üsna külm ja vihmane, siis kevadpühal 1. mail tõi päikese paiste golfimurule rohkesti huvilisi. Ilmselt saab lõpliku ülevaate pärast kolmandat päeva, kuid midagi saab juba nüüdki kokku võtta.

Suuresta golfipäevadel käis kokku umbes 50 inimest. Palju oli noori inimesi, samas ka lapsi ja vanemaid. Golfipäev algas kogunemisega, kus golfihuvilistele pakuti kohvi ja pirukaid. Golfitutvustaja tegi golfi sissejuhatuse nii reeglitest kui etiketist ning siis mindi harjutusväljakutele. Lõpuks toimus puttamise võistlus kõigi osalejate vahel. Golfitutvustuse ja võistluse lõpuks sõid kõik osalejad suppi, loositi auhindu ja autasustati võistluse võitjaid.

IMG_2752_

“Tagasiside on olnud väga positiivne, palju on ka huvi edasi mängida ja osaleda Suurestal golfikoolitustel. Osadel on olnud juba ka green card tehtud ja nemad läksid pärast golfipäeva rajale,” rääkis Suuresta klubi kõneisik Mariliis Sepper. “Igas grupis on olnud huvilisi, kes tulevad meile golfi õppima.”

IMG_2776

Suuresta golfiväljak on paljudele golfipisikust nakatunud inimestele koduväljak, asukoht on pealinnale lähedal ja hinnad on soodsad. Järgmisest nädalast alustab Suuresta golfiakadeemia, kus saavad õppida algajad golfihuvilised ning toimuvad ka grupi- ja eratunnid mängijate oskuste täiendamiseks. Suuresta Pro Maxime Chardon on pika kogemusega, tema energia ja kirg golfi vastu nakatab kõik huvilised golfi mängima.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews