1. Avaleht
  2. Sport
  3. Anna oma hääl! Tallinn valib aasta parima sportlase ja võistkonna
Anna oma hääl! Tallinn valib aasta parima sportlase ja võistkonna

Anna oma hääl! Tallinn valib aasta parima sportlase ja võistkonna

Kõigil linlastel on võimalus osaleda Tallinna 2018. aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel. Veebilehel saab teha valiku ja hääletada oma lemmikute poolt järgmistes kategooriates: parim naissportlane, parim meessportlane ja parim sportmängude võistkond – hääletada saab kuni 4. detsembrini.

Hääletada saab  Tallinna Spordi- ja Noorsooameti kodulehel

Abilinnapea Vadim Belobrovtsev kutsub kõiki spordisõpru hääletama oma lemmiksangari ja võistkonna poolt. „Tänavune spordiaasta on olnud igati edukas ning pakkunud spordisõpradele palju haaravaid hetki ja meeliülendavaid emotsioone. Oleme saanud kaasa elada meie sportlaste edule nii lähedal kui kaugel ning selle eest täname ja tunnustame neid kõiki,“ sõnas Belobrovtsev. „Ühtlasi on Tallinnal olnud suur au olla Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal võõrustajaks mitmele suurüritusele, nagu UEFA Superkarikafinaal jalgpallis, täispikk triatlon IRONMAN, Tallinna Maraton, Euroopa meistrivõistlused curlingus ja veel mitmed teised spordi tippsündmused, mis on köitnud kogu maailma spordisõprade tähelepanu Eestile ja Tallinnale.“

Spordialaliitude ettepanekutel on tänavu parima naissportlase kandidaatideks vehklejad Irina Embrich ja Erika Kirpu, tennisist Anett Kontaveit, maadleja Epp Mäe ja kaugushüppaja Ksenija Balta. Meessportlastest on kandidaatideks veemotosportlane Erik Aaslav-Kaasik, orienteeruja Timmo Tammemäe, kulturist Raigo Kuusnõmm, vehkleja Nikolai Novosjolov, kulturist Ott Kiivikas, taekwondosportlane Vladislav Žarov, kettaheitja Gerd Kanter, maadleja Heiki Nabi ja tõstja Mart Seim. Sportmängude võistkondadest BC Kalev/ Cramo korvpallimeeskond, Nõmme Kalju FC jalgpallimeeskond, Tallinna HC Viking jäähokimeeskond, Tallinna FC Flora jalgpallinaiskond ja Sparta Spordiseltsi saalihokinaiskond.

Interneti hääletustulemused edastatakse Tallinna Spordi- ja Noorsooametile lõplike otsuste tegemiseks. Kandidaatide paremik on koostatud lähtudes sportlaste/võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase/võistkonna tegevus kohalikus spordielus sh ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel, sportlase/klubi tegevusel noortespordis jms. Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas. 

Tallinna linn tunnustab ja autasustab tublisid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi ja olümpiaveterane traditsioonilisel pidulikul vastuvõtul 13. detsembril 2018 Sõle Spordikeskuses.

Head Uudised GoodNews