1. Avaleht
  2. Sport
  3. Aivar Pohlak andis lastele kätte jalgpallistipendiumid
Aivar Pohlak andis lastele kätte jalgpallistipendiumid

Aivar Pohlak andis lastele kätte jalgpallistipendiumid

Foto: Aron Urb

Eilsel jalgpallilaagri ekskursioonipäeval selgusid kolm Rimi jalgpallistipendiumi saajat, kel on võimalus alates sügisest soovitud jalgpalliklubis tasuta trennis käia. Loosi tahtel said stipendiumid Markus Notta Lääne-Virumaalt, Mattias Tohv  Kilingi Nõmmelt ja Maria Liis Alt Väike-Maarjast.

Eesti-Läti maavõistluse vaheajal jagasid Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ja Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja võitjatele kätte diplomid ja Eesti koondise mängijate allkirjadega jalgpallid„Kokku laekus suve jooksul enam kui 100 stipendiumiavaldust,“ kommenteeris Lilleoja. „Jalgpall on laste seas armastatud ala ning kõrge stipendiumi sooviavalduste arv näitab, et väga paljud laagris osalenud mängiksid jalgpalli ka edaspidi. Loodame, et mõnest stipendiumi saajast kasvab mõni Eesti koondise tippmängijatest,“ lisas ta.

Kokku anti sel suvel välja kuus jalgpallistipendiumi. Neist esimesed selgusid jalgpallilaagri esimesel nädalal juunis, kui 300-eurose stipendiumi pälvisid Kenrih Korol Avinurmest, Sander Tšitšerin Vinnist ja Margaret Peterson Valgast.

Reedeni toimub üle Eesti 25 jalgpallilaagrit, kus osalevad  780 noort 82 treeneri juhendamisel. Eile toimunud ekskursioonipäeval võõrustati lapsi A le Coq Arenal, kus poisid ja tüdrukud said omavahel võistelda, osaleda staadionilaulupeol ning elada kaasa Eesti-Läti kohtumisele.

Koos juunis toimunud laagrinädala osaleb sel aastal suvelaagrites kokku 1540 noort, mis ületab mullu püstitatud rekordi. Kuuendat aastat korraldatavates suvelaagrites osalevad 6- kuni 11-aastaseid jalgpallihuvilised poisid ja tüdrukud.. Laagrite korraldamise põhimõtteks on pakkuda lõbusat sportimisvõimalust värskes õhus. Suvelaagrite treeningud on mängulised, rõhutavad personaalset lähenemist, panevad lapsi võistkondlikult tegutsema ja arendavad ka sotsiaalselt, sest omavahel segatakse erinevate oskuste ja vanusega noorukeid.

GALERII jalgpallilaagri ekskursioonipäevast ja stipendiumite kätte jagamisest:
Fotod: Aron Urb

Head Uudised GoodNews