1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tuntud spordikeskused hakkavad kandma Sõõrumaa ettevõtte nime
Tuntud spordikeskused hakkavad kandma Sõõrumaa ettevõtte nime

Tuntud spordikeskused hakkavad kandma Sõõrumaa ettevõtte nime

Tallinnas asuv Tondi tennisekeskus ja Viimsis asuv Karulaugu spordikeskus lähevad tänasest üle uuele nimele, milleks on Foruse spordikeskus.

Keskuseid haldava OÜ Tondi Tennisekeskuse juht Marek Kaleta ütles, et Forus on kaubamärgina värske ja ambitsioonikas ning kannab edasi väärtusi, mis on sporditeenuse osutamisel olulised. „Ehkki vormilt uus, on meie spordikeskuste sisu endine: pakkuda klientidele jätkuvalt väga kõrgel tasemel treenimise ja vaba aja veetmise võimalusi,” selgitas Kaleta.

Ta avaldas heameelt, et nimevahetus ja spordikeskuste taasavamine sattusid peaaegu ühele ajale. „Loodame, et viiruseolukord lubab spordikeskuseid nüüd pikemalt lahti hoida ja inimestel treenida. Omalt poolt pingutame maksimaalselt, et inimestel oleks siin turvaline ja nakatumise oht võimalikult väike,“ märkis Kaleta.

Forus Grupi turundus- ja müügivaldkonna juht Jüri Teemant tõi välja, et Forus on Eesti turul uus ja ainulaadne teenusepakkuja, kus ühe kaubamärgi alt toimub kinnisvara haldamine, hooldamine ja valvamine, samuti kliendisuhte juhtimine. „Sport on meie grupis olnud tähtsal kohal juba üle 10 aasta, mistõttu on loogiline, et Foruse nime ja väärtusi hakkavad kandma ka meie universaalsed spordirajatised,“ lisas Teemant.

Senine fitnessklubi ja reketialade klubilise liikumise kaubamärk Golden Club jääb alles, samuti ei muutu ettevõtte juriidiline nimi.

Tondi Tennisekeskus OÜ pakub sportimise ja vaba aja veetmise võimalusi Tallinnas Tondil ja Nõmmel, kesklinnas Rotermanni kvartalis ja Viimsis. Keskustes on loodud tingimused nii tippsportlastele kui ka harrastajatele tennise, sulgpalli ja squash’i mängimiseks ning fitnesstreeninguteks.

Forus on Urmas Sõõrumaale kuuluv turva- ja kinnisvara halduse ettevõte, mis sündis USS Security Eesti, Securitas Eesti ja Ermeesia koondumisel ühiste väärtuste ja kaubamärgi alla 2021. aasta alguses.

Head Uudised GoodNews