1. Avaleht
  2. Sport
  3. TRENN TRIATLONIKS I Malmsten tegi videosarjas “Raudne teekond” esimese ujumistrenni
TRENN TRIATLONIKS I Malmsten tegi videosarjas “Raudne teekond” esimese ujumistrenni

TRENN TRIATLONIKS I Malmsten tegi videosarjas “Raudne teekond” esimese ujumistrenni

Ironmaniks treeniv näitleja Franz Malmsten tegi „Raudse teekonna“ esimeses ujumistrennis uskumatu tulemuse, mille üle iga harrastaja õnnelik oleks.

Malmsten on teinud kaasa nii mitmeski populaarses mängufilmis, nagu “Talve” ja “Klassikokkutulek”. Projekti „Hea eeskuju“ raames on tal aega kaheksa kuud, et treenerite käe all ennast võistluseks vormi viia. Malmsteni sõnul tundub 160 basseiniotsa ujumist sürreaalne. „Olen ujumist vältinud, sest mul on koolist alates lapsepõlvetrauma. Vees olemist ma naudin ja kui tehnika ka kätte saada, siis ujumine saab olema lõbus ots,“ ütles ta.

Treeneri ja ürituse korraldaja Ain-Alar Juhansoni sõnul on tegemist noore ja heas seisus sportlasega, kellele kogemus näitlejana annab oskuse oma keha kontrollida. „Ujumises peab toetuma kaldal öeldule ja muudatused tundusid tal lihtsad tulema,“ sõnas Juhanson ning kinnitas, et Malmsteni ujutud 1,40 on aeg, mille üle harrastajad oleksid õnnelikud.

Kommenteerides seda, et proovitreeningus edestas ta mitme triatlonit harrastava kuulsuse tulemust, ütles Malmsten naljaga, et pingutama ta ei pidanud ning tegemist on loomuliku kiirusega. „Sain teada, mis on maailmarekord ning ujusin selle piirides,“ ütles Malmsten. Tegelikult aitas tema hinnangul aga läbipõetud koroonaviiruse tõttu saadud pikk puhkus, millesarnast pole töö kõrvalt varem teha saanud.

“Pikk distants on olnud alati probleem, isegi kilomeeter jooksu on minu jaoks liiga pikk. Proovin lihtsalt läbi teha ja olen siis õnnelik,” sõnas Malmsten.

Head Uudised GoodNews