1. Avaleht
  2. Sport
  3. MIKS MA TANTSIN? 10-aastane Emily Veinglas: tantsimine annab juurde enesekindlust ja julgust
MIKS MA TANTSIN? 10-aastane Emily Veinglas: tantsimine annab juurde enesekindlust ja julgust

MIKS MA TANTSIN? 10-aastane Emily Veinglas: tantsimine annab juurde enesekindlust ja julgust

Artiklite sarjas “Miks ma tantsin?” räägivad oma tantsutee avastamisest JJ-Street tantsukooli õpilased ja treenerid. Täna räägib heade uudiste portaali lugejatele oma loo 10-aastane Emily Veinglas, kes alustas tantsimisega 2017. aasta sügisel Põltsamaal, kui läks esimesse klassi. Emily treener on Kairi Jerlov.

Tantsimine on lahe

Emily meenutab, et kui nägi JJ-Streeti tantsijaid esinemas Põltsamaa Huvitegevuse messil, siis see tundus nii lahe, et neiu tahtis ise ka proovida. Tants on andnud talle enesekindluse, julguse ja tahte proovida uusi asju.

Ta sõnab, et on tantsimisega kaasa saanud tantsimisoskuse ja tahte mitte alla anda. “Anda endast alati parim ja oskus teha meeskonnatööd,” räägib ta.

Rõõmsad emotsioonid, sõbrad ja muusika

Emily sõnul on tants tema elus väga olulisel kohal ning tema jaoks tähendab see eelkõige rõõmsaid emotsioone, sõpru ja muusikat.

Tantsustiilidest meeldib Emilyle just tänavatants ning ta ütleb, et saab seda JJ-Street tantsukoolis kõige paremini õppida. “Minu jaoks on see Eesti parim tantsukool, kus õpetatakse päris asja,” on ta kindel.

Emily 4 põhjust tantsuga tegeleda:

  • Tants on lõbus
  • Trennist leiab uusi sõpru
  • Tantsimine aitab parandada füüsilist vormi
  • Tantsimine annab juurde enesekindlust ja julgust.
Head Uudised GoodNews