1. Avaleht
  2. Sport
  3. Restoranide jalgpallimeistriks krooniti Grand Holm Marina, laste heaks annetatakse üle 2000 eurot
Restoranide jalgpallimeistriks krooniti Grand Holm Marina, laste heaks annetatakse üle 2000 eurot

Restoranide jalgpallimeistriks krooniti Grand Holm Marina, laste heaks annetatakse üle 2000 eurot

Juba kaheksandat korda toimunud kokkade ja restoranitöötajate heategevuslikul jalgpalliturniiril Chefs’ Cup tuli võitjaks Haapsalu jahisadama Grand Holm Marina restoran, kes alistas finaalis VLND burger meeskonna.

Sel aastal võtsid Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis omavahel mõõtu 15 restorani ja söögikohta. Lisaks neile osales turniiril esmakordselt muusikutest koosnev külalismeeskond, kes jõudis pingeliste kohtumiste käigus välja auhinnalise kolmanda kohani.

Chefs’ Cup heategevuslik jalgpalliturniir toetab juba teist aastat Toidupanga initsiatiivi „Lapsed söönuks“. Käesoleval aastal koguti turniiri heategevusliku loteriiga taas üle 2000 euro. Toetussumma antakse üle 26. septembril toimuval Lapsed Söönuks heategevuslikul õhtusöögil.

Eelnevatel aastatel on turniir heategevusliku loteriiga aidatud Lauka, Rosma, Kihnu, Valjala ja Koigi koole ning Kuressaare Ametikooli kokandusõpilaste praktikat Taanis.

Restoranikogukonnas populaarse turniiri peakorraldaja, Peeter Piheli, sõnul on Chefs’ Cup-i tase igal aastal tõusnud. „Ehkki esmapilgul võib tunduda isegi koomiline, et päevad läbi kuuma pliidi ääres askeldavad restoranitöötajad ühtäkki jalgpalli on otsustanud mängima hakata, võin kinnitada, et turniiri sportlik tase on nii kõrge, et parimatest mängijatest saaks vabalt kokku ka liigatiitlitele konkureeriva meeskonna,“ lausus Pihel. Tema sõnul on turniiri populaarsus igal aastal kasvanud ning järgmisel aastal loodetakse kaasata juba suurem arv restorane. „Mul on hea meel tõdeda, et see turniir on suutnud kenasti kanda kinnitada ning loodetavasti pakkus kõigile osalejatele mõnusa sportliku elamuse. Soovin siiralt tänada ka kõiki toetajaid ja inimesi, kes võtsid osa heategevuslikust loteriist ning aitavad seeläbi toetada Toidupanka,” lisas Pihel.

Turniiri toimumist toetasid: Eesti Jalgpalli Liit, Brillare, Põhjala, Fotografiska Tallinn, Farwell, Electrolux Eesti, Fika- leib & kohv, Õllenaut, Santa Maria, Rannarootsi, Mjuk Kombucha, Balen, Fruit Express, Ranna Mesila, Tere Piim, Kotzebue Bakery, Pernod Ricard, Liviko ja Prike.

2019. aasta Chefs’ Cup turniiril osalesid: Event Catering, Cru, Hiiu Pubi, VLND burger, Restaurant Tchaikovsky, Siigur Restaurants, Fotografiska Tallinn, Horisont Restaurant & Bar, Restoran Senso, Restoran MOON Kolm Sibulat Mantel & Korsten ühistiim, Restoran Ö ja Kaks Kokka ühistiim, Grand Holm Marina, Restoran Wicca, JOYCE, Restoran Maikrahv ja Muusikute võistkond.

Chefs’ Cup turniiri Eesti restoranide jalgpallimeistrid:

2011. aastal – Swissoteli Horisont;
2012. aastal – Alexander restoran;
2013. aastal – Swissoteli Horisont;
2014. aastal – Event Catering;
2015. aastal – Event Catering;
2016. aastal – Art Priori;
2017. aastal – NOA;
2019. aastal – Grand Holm Marina

Head Uudised GoodNews