1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tasuta Rabajooksu treeningud said hoogsa alguse
Tasuta Rabajooksu treeningud said hoogsa alguse

Tasuta Rabajooksu treeningud said hoogsa alguse

25. septembril kogunes 50 tervisesportlast Harku raba veerele, et alustada ühiselt valmistumist 13. oktoobril toimuvaks Rabajooksuks. Rabajooksu treeningute korraldamise traditsioon sai alguse eelmisel sügisel ja on kiirelt populaarsust kogunud.

„Käimas on üleeuroopaline spordinädal, mille eesmärgiks on spordialase teadlikkuse tõstmine ja inimeste liikumisele innustamine. Nõmmekatel on hea võimalus Rabajooksu treeningutel professionaalse treeneri juhendamisel oma füüsilist aktiivsust parandada. 2018. aastal MTÜ Ühendus Sport Kõigile tellimusel läbiviidud liikumisharrastuse uuringust selgus, et 30% elanikkonnast tegeleb liikumisharrastusega harva või üldse mitte. Rabajooksu eel korraldavate treeningutega soovime inimestes tekitada püsivat liikumisharjumust, värskes õhus ja looduses viibimine on selle juures ainult boonuseks,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Tulemas on veel kaks tasuta treeningut, mis toimuvad 2. ja 9. oktoobril kell 18.00. Kogunemine toimub Kalda tänava korvpalliplatsil. Treeningud on kõigile tasuta ja sobivad nii algajatele kui ka kogenud sportlastele. Registreerida saab SIIN!

Spordinädala raames pakuvad mitmed Tallinna spordikeskused külastamisvõimalust soodushindadega.

Head Uudised GoodNews