1. Avaleht
  2. Sport
  3. TASUTA TRENNI I Pirita kutsub eakaid tasuta treeningutele
TASUTA TRENNI I Pirita kutsub eakaid tasuta treeningutele

TASUTA TRENNI I Pirita kutsub eakaid tasuta treeningutele

Eakate hulgas menukad liikumis- ja ujumistreeningud jätkuvad ka sel sügisel. Tasuta ujumistreeningud algavad 10. oktoobril ja liikumistreeningud 16. oktoobril.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on treeningute eesmärk pakkuda eakatele mitmekülgseid võimalusi sporditegemiseks ka sisetingimustes.

„Mõõdukas sporditegemine on tervislik ja jõukohane igas vanuses inimestele. Liikumis- ja ujumistreeningud toimuvad juba mitmendat aastat ja need on eakate hulgas üha nõutumad,” sõnas linnaosa vanem.

Tasuta treeningud toimuvad oktoobris ja novembris. Treeninguid viivad läbi treenerid, kes näitavad harjutuste õiget tehnikat ja annavad juhiseid. Liikumistreeningud toimuvad 9. ja 23. oktoobril ning 6. novembril kell 9.30 Pirita Sotsiaalkeskuses (Metsavahi tee 4). Ujumistreeningud toimuvad 16. ja 30. oktoobril ning 13. novembril kell 9.30 Merivälja põhikooli ujulas (Heki tee 16).

Treeningutele on oodatud Pirita eakad liikumishuvilised. Vajalik on eelregistreerimine Liina.Mottus@tallinnlv.ee või tel 645 7617. Osalemine on tasuta (kohtade arv piiratud).

Head Uudised GoodNews