1. Avaleht
  2. Sport
  3. Paul Kerese tänava maleturniir toimub juba üheksandat korda
Paul Kerese tänava maleturniir toimub juba üheksandat korda

Paul Kerese tänava maleturniir toimub juba üheksandat korda

Juba üheksandat korda toimub Nõmme Kevade ajal Paul Kerese tänava maleturniir.

Maleturniir toimub laupäeval, 25. mail kella 11–16 vanas harjunud kohas, suure meistri kodu lähedal Kerese tänava ja Lootuse puiestee nurgal asuvas pargis.

Turniirile on oodatud nii nooremad kui ka vanemad hobimaletajad, samuti reitinguga malemängijad.

„Korraldame ka tänavu kaks eraldi turniiri: esimene lastele sünniaastaga 2007 või hiljem ning teine vanematele noortele ja täiskasvanutele. Loomulikult võivad ka alla 12-aastased soovi korral osaleda täiskasvanute turniiril, kuid arvestada tuleb, et see toimub lasteturniiriga samal ajal. Üritusel osalejate arv on igal aastal kasvanud. Eelmisel aastal võttis osa ligi 300 malesõpra,“ rääkis turniiri korraldaja, peaminister Jüri Ratas.

Vabaõhuturniir on endiselt kõigile osavõtjatele tasuta. Kuna aga huvilisi tuleb aina rohkem ja kohtade arv on piiratud, on kohustuslik eelregistreerimine. Eelregistreerimine kestab 23. maini ja seda saab teha maleliidu kodulehel www.maleliit.ee või e-kirja teel jrregistreerimine@gmail.com.

E-kirja teel registreerides tuleb saata järgnevad andmed: ees- ja perenimi; kategooria (2007. a ja hiljem sündinud noored või täiskasvanud); kontakt (e-post, telefoninumber); elukoht (omavalitsuse täpsusega). Samuti võimalusel märkida oma maleklubi, reiting ja muu lisainfo.

Head Uudised GoodNews