1. Avaleht
  2. Sport
  3. Põhja-Tallinnas on taas võimalik vabas õhus lauatennist mängida
Põhja-Tallinnas on taas võimalik vabas õhus lauatennist mängida

Põhja-Tallinnas on taas võimalik vabas õhus lauatennist mängida

Põhja-Tallinnas paigutati maikuus erinevatesse Põhja-Tallinna asumitesse täiendavalt 10 välipinksilauda. Kokku on linnaosavalitsuse poolt paigaldatud linnarahvale kasutamiseks 17 lauda, mis moodustab enam kui kolmandiku kõigist pealinnas kasutuses olevatest välitenniselaudadest.

Põhja-Tallinna vanema kohusetäitja Julianna Jurtšenko sõnul uute veekindlast vineerist valmistatud laudade paigaldamist tingis olemasolevate laudade väga suur kasutustihedus.

„Korraldasime aprillikuus linnaosa Facebookis küsitluse, mille põhjal paigaldatakse 5 uut lauda populaarsematesse pakutud asukohtadesse ja ülejäänud 5 lauda pakkusime linnaosa koolidele – tingimusel, et need on avalikus kasutuses ka linnaosa elanikele. Koolidele annab see loodetavasti lisavõimaluse pakkuda õpilasele aktiivselt vahetundi sisustada,“ ütles Jurtšenko.

Lisaks uutele laudadele korrastati ka olemasolevaid. Linnaosavalitsus kujundas ka kaardi, kus kõik lauad on asukohapõhiselt märgitud.

Põhja-Tallinna välitenniselauad asuvad:

  1. Kalamaja Põhikool
  2. Tallinna Kunstigümnaasium
  3. Pelgulinna Gümnaasium
  4. Avatud kool
  5. Salme Kultuurikeskuse ees olev muruplats – 2tk
  6. Kalamaja park – 2tk
  7. Stroomi rand – 2tk
  8. Pelgulinna väljak – 2tk
  9. Kopli park
  10. Karjamaa park
  11. Pikakari rand
  12. Kalma väljak
  13.  Kalaranna

Lisaks linnaosavalitsuse poolt paigaldatud välitenniselaudadele asuvad mõned lauad ka Eesti Kunstiakadeemia kõrval ja Telliskivi Loomelinnakus.

Head Uudised GoodNews