1. Avaleht
  2. Sport
  3. Maailmameistrivõistluste hõbemedalistid kutsuvad kurlinguga tutvuma
Maailmameistrivõistluste hõbemedalistid kutsuvad kurlinguga tutvuma

Maailmameistrivõistluste hõbemedalistid kutsuvad kurlinguga tutvuma

Segapaaris kurlingu maailmameistrivõistlustel hõbemedalid võitnud Marie Kaldvee ja Harri Lill kutsuvad huvilisi Tondiraba jäähalli kurlinguga tutvuma.

Eesti Curlingu Liidu juhatuse liige Fred Randver sõnas, et kurlinguga on oodatud tasuta tutvuma kõik huvilised. “Kurlingut saavad koos mängida väga erineva vanuse ja füüsilise ettevalmistuse inimesed ning tegemist on kaasahaarava seltskondliku spordiga. Avatud uste päevad on suurepärane võimalus uudistama tulla, mis mäng on kurling ning värskete maailmameistrivõistluste medalistide juhendamisel saab proovida, kuidas mäng endal välja tuleb,” sõnas Randver.

urlingut saavad koos mängida väga erineva vanuse ja füüsilise ettevalmistuse inimesed ning tegemist on kaasahaarava seltskondliku spordiga.

Marie Kaldvee ja Harri Lill juhendavad kurlinguga tutvuda soovijaid ning jagavad algajatele kasulikke näpunäiteid. Avatud uste päeval räägitakse kurlingu reeglitest, saab tutvuda kurlingu jää ja varustusega, osalejad saavad proovida libisemist, kivi viskamist ja muidugi ka harjamist. Oma silmaga saab vaadata ka maailmameistrivõistluste medalit ja teha Eesti sportlastega pilti.

Avatud uste päeval räägitakse kurlingu reeglitest, saab tutvuda kurlingu jää ja varustusega, osalejad saavad proovida libisemist, kivi viskamist ja muidugi ka harjamist.

  • Eestis saab kurlingut mängida regiooni parimaid tingimusi pakkuvas Tondiraba jäähallis (Varraku 14).
  • Avatud uste päevad on osalejatele tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ning vajalik on eelregistreerimine.
  • Uued huvilised on oodatud kurlinguga tutvust tegema neljapäeval, 9. mail kell 18.30 ning laupäeval, 11. mail kell 11.00.
  • Registreeruda saab SIIN.
Head Uudised GoodNews