1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kristiines algab neljapäeval eakate tasuta välitreeningute kaheteistkümnes hooaeg
Kristiines algab neljapäeval eakate tasuta välitreeningute kaheteistkümnes hooaeg

Kristiines algab neljapäeval eakate tasuta välitreeningute kaheteistkümnes hooaeg

Juba neljapäeval algab taas Löwenruh” pargis eakate välitreeningute hooaeg, mida juhendab kogenud treener Aliis Sarapik. Kord kuus viiakse läbi ka jalgpallitreeningud, mida viib läbi FC Flora treener Egon Tintse.

Treeningsari algab 25. maist ning kestab 5. oktoobrini – kui möödunud aastal toimusid treeningud kolmapäeviti, siis sel aastal toimuvad treeningud neljapäeviti algusega kell 12.00.

Kohtumispaik on Löwenruh” pargi kuldse lõvi juures. Kavas on sirutus- ja venitusharjutused, samuti kepikõnd. Kord kuus toimuvad FC Flora juhendamisel ka palliga treeningud.

“Ilusad ilmad on käes ning aeg on teha algust traditsiooniliste eakate välitreeningutega. Suurim rõõm on tõdeda, et ka sel aastal traditsiooniga jätkata saame – treeningud on väga populaarsed ja pakuvad osalejatele palju rõõmu, need toimuvad juba kaheteistkümnendat hooaega järjest. Treeningute kavas on kepikõnd ja erinevad venitamisharjutused, samuti palliga harjutused, mis sobivad erinevas eas inimestele. Ootame kõiki eakaid liikuma ka sel aastal,” kutsus Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Egon Tintse on olnud jalgpallitreener üle 25 aasta ning ta oskab tuua treeningutesse vaheldust ja valida osalejatele õiget koormust. Treener Aliis Sarapik on aga pika kogemusega eakate treener, kes korraldab trenne ka lastele.

Treeningutele eelregistreerimine ei ole vajalik, osalemiseks peab kohale tulema ning vajaliku treeninginventari saab kohapealt.

Facebook ürituse leiab siit!

Head Uudised GoodNews