1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KOLME MAESTRO KARIKAS! Eesti profipoksija Pavel Semjonov sihib modellist kindamehe Timo Laine nägu
KOLME MAESTRO KARIKAS! Eesti profipoksija Pavel Semjonov sihib modellist kindamehe Timo Laine nägu

KOLME MAESTRO KARIKAS! Eesti profipoksija Pavel Semjonov sihib modellist kindamehe Timo Laine nägu

Pavel Semjonov
Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov

14. novembril toimub Tallinna Lennusadamas suurejooneline poksiüritus Kolme Maestro Karikatele ehk siis võistlus kolme poksiga tegelenud muusiku auhindadele, kelleks on Eri Klas, Peeter Saul ja Uno Loop.

Päeva naelaks on Soome poksikuulsuse Robert Heleniuse ning Venemaa kogenud võitleja Denis Bahhtovi supermatš, kuid poksiheitlustes lööb kaasa ka Eesti oma mees ja selleks on meie ainus tiitliga profipoksija, Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov, kes on oma karjääri jooksul võitnud 15, kaotanud 4 ning viigistanud kaks matši. Tema vastaseks Lennusadamas on Soome kindamees Timo Laine, kes on 182 sentimeetrit pikk, on endine Soome keskkaalu meister ning tema profikontol on kümme võitu ja kuus kaotust. Timo Lainet ei imetleta vaid poksiringis, ta on tuntud ka kui modell.

timo_laine2

Maardust pärit Pavel Semjonov poksiga tegelenud 2009. aastast ning Balti kergekeskkaalu meistri tiitli võitis ta suvisel poksivõistlusel Beach Fight, kus ta alistas punktiarvestuses Mirkko Moisari.

Poksipeol astuvad Pavel Semjonovi ja profipoksi üliraskekaalu suurnime Robert Heleniuse kõrval ringi ka Briti profipoksi kergemate kaalude tõelised tipud James Tennyson ja James Fryers, samuti ka Soome tuntud võitlejad Timo-Juhani Hirvikangas, Timo Laine ja Dayron Lester.

Õhtut juhib kõigi jaoks tuntud laulumees Ivo linna, esineb Ott Lepland ning võitluslikus ja muusikarohkes õhkkonnas leiab kokku aset üheksa poksimatši.

Piletid on müügil Piletilevis!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews