1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. KÕIK HÄÄLETAMA! Hääletame Pärnu Bay Golf Links maailma parimaks uueks golfiväljakuks
KÕIK HÄÄLETAMA! Hääletame Pärnu Bay Golf Links maailma parimaks uueks golfiväljakuks

KÕIK HÄÄLETAMA! Hääletame Pärnu Bay Golf Links maailma parimaks uueks golfiväljakuks

Foto: Joosep Martinson
Foto: Joosep Martinson

Tahkurannas eelmisel sügisel avatud Pärnu Bay Golf Links golfiväljak on hetkel konkureerimas World Golf Awards konkursil, mis on World Tourism Awards 2016 valdkondlik konkurss. Väljak võistleb kategooriates “Maailma parim uus golfiväljak ja klubihoone” ning “Eesti parim väljak”. Kõigil on võimalik anda hääl anda parnubay.com/vote, klikates konkursi ikoonidel Sinu arvates sobivas kategoorias või kõigis. Konkurss lõpeb 1. oktoobril.

Kõigi oma abikäe ulatunute vahel loosib väljak 3. oktoobril välja 2 paketti kahele “Täiuslik päev”, mis sisaldab golfiringe või siis golfidemo koos romantilise õhtusöögiga.

Foto: Joosep Martinson
Foto: Joosep Martinson

World Golf Wards konkurss on valdkonna prestiižseim konkurss. Pidulik auhinnatseremoonia leiab aset novembri lõpus Portugalis Algarves. Konkursi meediapartneriteks on TV5Monde, International Herald Tribune, Newsweek ja CNBC, ulatudes ligi 90 miljonilise auditooriumini.

Foto: Joosep Martinson
Foto: Joosep Martinson

Pärnu Bay Golf Links asub Tahkurannas ja on Eesti esimene links-tüüpi golfiväljak koos modernse klubihoonega, milles paiknevad saunad, golfitarvikute kauplus, lounge ja lummavate vaadetega restoran EAGLE. Golfiväljak on saanud lühikese tegutsemisaja jooksul juba tunnustatud nii mängijate kui ajakirjanike poolt: Pärnu Bay Golf Links väljak on nimetatud Eesti parimaks väljakuks UK Golf Digest ajakirja poolt, klubihoone sai 2. koha uute objektide kategoorias Põhja-Ameerika väljaandelt Golf Inc konkursil (auhinna üleandmine leiab aset 17. septembril) ning kõige suurema levikuga Rootsi golfiajakiri Svensk Golf on nimetanud väljaku 2016. aasta hooaja top-väljakuks, mida kindlasti mängima tulla.

Aitame kaasa Eesti maailma golfikaardile panekul!

Head Uudised GoodNews