Avaleht Sport Võitlussport HIIGELGALERII JA VIDEOD! KING OF KINGS! Markko Moisar: tundsin matši lõpus, et tahaks ühe raundi veel teha
HIIGELGALERII JA VIDEOD! KING OF KINGS! Markko Moisar: tundsin matši lõpus, et tahaks ühe raundi veel teha

HIIGELGALERII JA VIDEOD! KING OF KINGS! Markko Moisar: tundsin matši lõpus, et tahaks ühe raundi veel teha

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

Möödunud laupäeval Saku Suurhallis toimunud King of Kingsi võitluskunstide turniiril oli üks neljast võitjast taipoksija Markko Moisar, kes alistas poolaka Krzysztof Olszewski. Kolm raundi pakkusid ilusat vaatemängu, poolakas oli vääriline vastane ja matši lõppedes tõstis kohtunik meie võitleja käe.

Markko, sa olid vastakuti poolaka Krzysztof Olszewskiga. Oli ta Sinu jaoks ohtlik vastane?

Ma ei tundnud ringis ohtu, kuid vastane oli väga hea liikumisega, mis tegi mul fight`i raskemaks.

Mis hetkel tunnetasid, et oled tast üle?

Tundsin matši lõpus, et tahaks ühe raundi veel teha, aga ise arvan, et viimased kaks raundi sain oma gameplan`i tööle, tegin pikemaid kombosid nii, nagu olin treeninud ja see tekitas parema enesetunde ringis.

_MG_0696

Millega suutis tema Sind üllatada? Maxim rääkis, et ilmselt teadis vastase tiim tema jalavigastusest — kas Sina tundsid ka, et Sinu kohta on mingi teave vastasel olemas?

Arvan et vastane oli mu matši vaadanud ja kasutas mu vastu tihti põlvi, et mind rivist välja lüüa, aga olin just harjutanud seda vastu võtma.

Parimad hetked Sinu jaoks — mis momendil need olid?

Hea moment oli kindlasti hüppega sirge, mille viskasin kahel korral ja mõlemad tabasid vastast — seda lööki kutsutakse meie keeles superman-löögiks.

_MG_0791

Kohtunik vibutas paaril korral Sulle sõrme — mille eest Sa hoiatusi said?

Esimest korda vibutas ta mulle selle eest, kui lõin vastase jalust maha ja siis ta kukkus nööridesse ja ma jätkasin seal kohe järgmise jalalöögiga. Aga vastane oli juba maha kukkunud ja kohtunik peaks sel hetkel vahele hüppama, kuna ma ise ei pannud nii kiirel momendil seda tähele, et ta juba maas on. Ja teist korda vibas ta mulle selle eest, kui vastane keeras mulle oma kukla ette ja ma tabasin oma löögiga sinna. Kohtunik ongi ringis selleks, et kui ta näeb, et teine keerab selja või on kukkumas, siis et kohtunik tuleb vahele. Maximi matši puhul käitus kohtunik õigesti, hüppas vahele kui vaja ja oli tähelepanelik.

Kuidas möödus Sinu võiduõhtu?

Minu võiduõhtu lõppes koduselt.

IMG_6918

Kes oli see väike tütarlaps, kes Sind ringi saatis?

Laps oli mu venna Mirkko tütar Marissa Moisar. Ta tahtis mind ringi saata ja nii me siis tegime. Plaanis oli, et tuleb veel, käed üleval, mulle vastu, aga lõpuks rahva ette jõudes ei julgenud ta enam käsi üles tõsta .

VAATA MARKKO MOISARI TV3 VIDEOINTERVJUUD ENNE KING OF KINGSI!

VAATA VIDEOT! MARKKO MOISAR (EST) VS KRZYSZTOF OLSZEWSKI (POL) — VÕIT KOJU!

VAATA MARKKO MOISARI HIIGELGALERIID!

Jüri Kukk

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga