1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. GOLFIS AINULT NAISED! Kaks võimsat tiimi võtsid omavahel mõõtu
GOLFIS AINULT NAISED! Kaks võimsat tiimi võtsid omavahel mõõtu

GOLFIS AINULT NAISED! Kaks võimsat tiimi võtsid omavahel mõõtu

Foto: EGCC
Foto: EGCC

Möödunud pühapäeval peeti põnev naistele mõeldud tiimidevaheline võistlus, kus vastakuti olid kaks suurimat klubi Eestis – Niitvälja Golfiklubi ja EGCC. Õrnem sugu selgitas paarismängulises bestball formaadis välja parima naiskonna. Sel aastal osutus võidukaks kapten Ave Epneri poolt juhitud EGCC naiskond.

Võistlusel osales kahe klubi peale kokku 40 naist, kes olid jaotatud kolme erinevasse vanusepõhisesse klassi: 21+, 35+ ning 50+. Vinget golfi ja raudseid närve näitasid südikad naised mõlemast klubist ning pinge säilis lõpuni, sest võit EGCC naiskonnale tuli tulemusega 5 1/2 – 4 1/2.

Toimus ka erivõistlus, lähim lipule, mille auhinna pani välja Vihula mõis. EGCC naiskonna kapten Ave Epner lennutas palli 1 meetri ja 20 sentimeetri kaugusele lipust ning saab koos kaaslasega Vihula mõisa Zen tuba koos rikkaliku hommikusöögiga nautida, mis on igati väärikas ja väljateenitud auhind kaptenile.

Järgmine Niitvälja golfiklubi ja EGCC naistekoondiste matš toimub 2016 aastal Niitväljal. Pühapäevased tulemused leiab SIIT.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews