1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Ajakiri Golf veeretab palli mänguhuvilisteni supersoodsalt!
Ajakiri Golf veeretab palli mänguhuvilisteni supersoodsalt!

Ajakiri Golf veeretab palli mänguhuvilisteni supersoodsalt!

Ajakiri Golf 2014 #2Üha enam harrastajaid leiab üles elegantse ning spordiuudiseid vahendava ajakirja Golf, mis jõuab tuleval aastal oma andunud austajateni lausa poole soodsamalt! Selleks pole vaja teha midagi enamat, kui vormistada septembrikuu jooksul soovikohane tellimus. Kui muidu on ajakirja aastatellimuse tavahinnaks 18 eurot, siis nüüd on võimalik nobedamatel saada endale huvitavasisuline ning pilkuköitva kujundusega ajakiri vaid 9 euro eest!

Ajakiri Golf on mõeldud neile, kes peavad lugu sisukast vaba aja veetmisest, tervislikust ning sportlikust eluviisist, kauni looduse nautimisest, esteetikast ning kultuurist, kuid mis peamine – huvituvad golfimängust!

 

Ajakirjas on kokku võetud kõik see, mis on seotud golfimänguga:

  • Eestis ja mujal maailmas;
  • Harrastajad ja profimängijad;
  • Noored ja veteranid;
  • Väljakud ja klubid;
  • Trendid ja stiil;
  • Treenimine, tehnika ja varustus;
  • Võistlused ja statistika;
  • Kogemused ja nõuanded spetsialistidelt ning entusiastidelt;
  • Toitumine ja psühholoogia;
  • Golfimänguga seotud reisid;
  • Jpm.

Kui peaks tekkima mõte, et golf on liialt elitaarne aristokraatide mäng, siis jah, ajalugu hinnates on see tõesti nii, aga me elame ajast ees! Golf on vallutanud erinevate ringkondade südamed, sest oma olemuselt ei jäta külmaks see mitte kedagi!

Mis on siis golf? Täna saab vastata sellele nii, et mäng on mõeldud kahtlemata neile, kes on leidnud elus oma koha ja teavad seda ka ise suurepäraselt. Päris kindlasti ei tühjenda see tore ja kultuurne ala laastavalt rahakotti, sest investeering tervisesse ja emotsionaalsesse pagasisse kaalub ohtralt üles kõhklused seda sammu ette võtta.

Et kõiges ise veenduda ja et astuda esimene samm mängumuruni, tellige ajakiri Golf! Veenduge ise, et golf on just Teile ja et võite golfipisikust nakatuda sedavõrd, et tagasiteed enam ei tunnista.
Sooduskuu eel ilmus järjekordne ajakirja number ja selles on nii palju huvitavat.

Ajakiri jagab infot, kuidas Eestimaa mees võtab ette auväärse teekonna läbida maailma pikim (1365 kilomeetri pikkune) golfirada Nullarbor Links Rohelise mandri kõrbelises südames. Mitte ei saa seejuures mainimata jätta, et härra enda perenimi on Auväärt. On see juhus? Samuti toob ajakiri rahva ette elamused sellest, kuidas suvisel pööripäeval saavad Niitväljal kokku golf ja tšellomuusika. Jõelähtmelt leidis ajakiri Golf harjutamast rammumeestest gladiaatorid – Eestimaa kõige tugevamad mehed. “Hole-in-one” – kas täpne löök või õnnelik juhus? Vaata, kuidas sel juhusel on käinud meie mängijate käsi. Teemaks on golfimängijad ja mängud Puerto Ricos, aga ka Saksamaal ja kodustel mängumurudel. Ajakirjas tuleb juttu õrnemast soost golfiradadel ja tervislikust toitumisest, mida kätkeb kohe päris kindlasti golfarite elustiil. Mööda ei minda vigastuste esmaabist, kui golfimäng on viltu kiskunud ning õpetustest, kuidas on võimalik paremini ning ennastsäästvamalt mängida. Kirjaridadel saab tutvuda mehega, kes jäädvustab golfi taevast ning samuti soliidse golfihuvilise inglise härrasmehega, kes Eestis mõisaid elule toob ning veel lisaks ka ühe parima Eesti profimängijaga. Mainimata ei jää juba olnud ega ka eesseisvad golfiüritused.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et lugemist jagub neile, kes järgmist numbrit juba pikisilmi teadlikena ootavad, kui neilegi, kes golfiga lähemalt tuttavad ei ole.

Ajakiri on saadaval hästivarustatud müügikohtades ja Eesti golfiklubides.

“Golf” käib kaasas kõige tänapäevasega, sest seda on võimalik digilugeda. Võimalust pakub digitaalne kiosk Fingler, kust saab ajakirju, ajalehti, raamatuid ja muid trükiseid osta, müüa, laenutada või tasuta jagada digitaalsel kujul. Lisaks uutele väljaannetele on võimalik soetada juba poeriiulitelt maha võetud väljaandeid, näiteks vanemaid “Golfi” numbreid. Teadke, et Fingleri sirvimine on mõeldud neile, kes on moodsad ja hoolivad keskkonnast. Kioski kasutamine on mugav, sest kandes kaasas vaid oma süle- või tahvelarvutit, kannate kaasa ka palju lugemisväärset.

Head golfisõbrad ja uued huvilised, palun ärge jätke kasutamata imelisi võimalusi ja liituge “Golfi” lugejaskonnaga juba täna!

Tehke seda aadressil www.ajakirigolf.ee.

Ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews