1. Avaleht
  2. Sport
  3. VALIKORIENTEERUMINE! Paides selgusid Järvamaa meistrid valikorienteerumises
VALIKORIENTEERUMINE! Paides selgusid Järvamaa meistrid valikorienteerumises

VALIKORIENTEERUMINE! Paides selgusid Järvamaa meistrid valikorienteerumises

 Foto: Maarja Trauss
Foto: Maarja Trauss

Järvamaa tänavuse aasta meistrid valikorienteerumises selgusid Paides.

Valikorienteerumise start ja finiš asusid Paide Vallimäel ja kontrollpunktid paiknesid nii linnas kui ka Paide tehisjärve tagusel metsamaastikul.

Võistluse kontrollaeg oli üks tund ja parimad orienteerujad selgitati välja nii meeste kui naiste arvestuses. Meeste konkurentsis krooniti 48 võistleja seas Järvamaa meistriks Margus Marrandi Türilt, kes õige taktika valikuga viimase kontrollpunkti läbimisel edestas kaaslinnlast Gert Saamanni ühe punktiga. Kolmanda koha saavutas Ain Nemvalts Roosna-Allikult.

Naiste arvestuses võitis Järvamaa meistritiitli Riinu Nemvalts Roosna-Allikult, talle järgnesid Siiri Poopuu ja Mariliis Aren Türilt.

Samal võistlusel peeti maha ka Järvamaa koolinoorte valikorienteerumise meistrivõistlusted, kus Järvamaa koolinoorte meistriteks tulid erinevates võistlusklassides: Jarmo Kaasiku, Kasper Keerberg (mõlemad Aravete KK), Kert Järva (Türi PK), Andreas Kase (Laupa), Marrit Rattur ja Anu Nadel ,Grete-Liis Artla ja Erika Jurjeva, Elizabeth Lindjärv ja Crissondra-Lisette Galindons (kõik Paide G) ning Aiki Martha Alviste (Laupa)

10. mail selguvad Aravetel Järvamaa meistrid orienteerumissprindis.

Allikas: Kuma FM

Head Uudised GoodNews