1. Avaleht
  2. Sport
  3. KONKURSS UUE JUHI LEIDMISEKS! Avatud on konkurss SA Eesti Olümpia- ja Spordimuuseumi juhi kohale
KONKURSS UUE JUHI LEIDMISEKS! Avatud on konkurss SA Eesti Olümpia- ja Spordimuuseumi juhi kohale

KONKURSS UUE JUHI LEIDMISEKS! Avatud on konkurss SA Eesti Olümpia- ja Spordimuuseumi juhi kohale

leadershipSA Eesti Olümpia- ja Spordimuuseumi nõukogu kuulutas välja konkursi muuseumi juhi leidmiseks. Dokumentide esitamise tähtaeg on 3. juuni 2016.

Eesti Olümpiakomitee peasekretäri ja SA Eesti Olümpia-ja Spordimuuseumi nõukogu esimehe Siim Suklese sõnul lepiti sihtasutuse loomisel kokku, et asutuse juhi leidmiseks kuulutatakse välja avalik konkurss. „Teades rahva suurt huvi spordi vastu, peab uuenev muuseum esitlema kogu seda emotsioonide paletti, mida suudab inimestel pakkuda vaid sport. Uue juhi ülesanne on leida võimalused, kuidas sporti veelgi enam populariseerida. Tuleb jõuda ka sellise külastajani, keda meie väärikas spordilugu võiks inspireerida ka oma tervislike eluviiside üle mõtlema,“ rääkis Sukles. Ta lisas, et muuseumi  varahoidlates on palju haruldasi ja põnevaid eksponaate, mille abil saab huvi olümpia ja meie spordielu vastu palju suuremaks muuta .

Kandideerimiseks vajalikud dokumendid tuleb esitada hiljemalt 3. juunil 2016 e-posti teel digitaalselt allkirjastatuna aadressil konkurss@kul.ee või Kultuuriministeeriumi aadressil Suur-Karja 23, 15076 Tallinn, märgusõnaga “SA Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum”. Lisainformatsioon on leitav Kultuuriministeeriumi veebilehel SIIN!

SA Eesti Olümpia- ja Spordimuuseumi eesmärk on Eesti ajalooga seotud kehakultuuri- ja spordialase materjali kogumine, säilitamine, uurimine ning vahendamine hariduslikel, teaduslikel ja elamuslikel eesmärkidel. SA Eesti Olümpia- ja Spordimuuseumi asutasid Eesti Olümpiakomitee ja Kultuuriministeerium. Muuseum alustas tegevust  1. veebruaril 2016.

Head Uudised GoodNews