1. Avaleht
  2. Sport
  3. OHUTUSPÄEV! Täna toimub Järvamaa spordi- ja ohutuspäev
OHUTUSPÄEV! Täna toimub Järvamaa spordi- ja ohutuspäev

OHUTUSPÄEV! Täna toimub Järvamaa spordi- ja ohutuspäev

ohutuspäevTäna toimub Türi tehisjärve ääres järjekorras juba kaheksas Ohutuspäev, mis tänavu on ühendatud ka spordipäevaga.

Päeva ettevõtmised algavad peale juba kell 10.00, kui antakse start Türi-Kirna kanuuvõistlusele. Kell 11.30 toimub operatiivsõidukite paraad Türi kesklinnast järve äärde, kus kell 12. algab perespordi- ja ohutuspäeva ametlik algus.

Seejärel toimuvad samaaegselt mitmes erinevas paigas põnevad tegevused. Järve ääres algavad Järvamaa tuletõrjespordi kutsemeisterlikkuse võistlused. Ohutusalal tegutsevad: Päästeameti- veeohutuse ja tuleohutuse simulaator. Politsei- ja Piirivalveamet jagab teadmisi merepääste ala. Kohal on Elva Vabatahtliku Tuletõrjeühingu vetelpäästekoerad, kes hiljem osalevad koos politseikoer Jäpe ja merepäästelaevaga demonstratsioon esinemisel.

Lisaks eelpool mainitule toimub Ohutuspäeval traditsiooniline auhinnamäng, kus loosi lähevad mitmed ohutusalased auhinnad.

Türi Spordiklubide Liit korraldab päeva jooksul mitmesuguseid spordivõistluseid igas vanuses külalisele. Toimuvad eelkooliealistele lastele jooksuvõistlused, saab mängida võrkpalli ning joosta ümber järve. Samuti saab oma täpsust proovida nii nooleviskes, korvpallis kui ka saapaheites.

Allikas: Kuma FM

Head Uudised GoodNews