1. Avaleht
  2. Sport
  3. Algab registreerimine Jüri Ratase X jalgrattavõistlusele
Algab registreerimine Jüri Ratase X jalgrattavõistlusele

Algab registreerimine Jüri Ratase X jalgrattavõistlusele

Foto IX võistluseltJüri Ratas kutsub kõiki jalgrattasõpru koos perega osalema lõbusal ja sportlikul kogupereüritusel Jüri Ratase X jalgrattavõistlus. Võistlus toimub 6. septembril algusega kell 11 Pirita Velodroomil ( Rummu tee 5). Eelregistreerimine võistlusele alates 18. augustist kuni 3. septembrini aadressil www.ratas.ee/voistlus.

Osavõtt Jüri Ratase jalgrattavõistlusest on tasuta. Kümnenda võistluse puhul kogutakse vabatahtlikke annetusi mittetulundusühingule Lastekeskus Tähetorn, mis aitab ja toetab vähekindlustatud peredes elavaid lapsi. Oma panuse saad anda, tehes ülekande  MTÜ Lastekeskus Tähetorn arveldusarvele EE872200221016718181 Swedbankis ning märkides selgituseks „rattavõistlus“. MTÜ Lastekeskus Tähetorn tegemistega saab täpsemalt tutvuda kodulehel.

Võitjatele on auhinnad naiste ja meeste arvestuses. Tillu- ja lastesõidus ning ratastoolisõidus saavad kõik lõpetajad väikese meene ja medali. Perearvestuses loositakse välja Tallinki perereis Rootsi ja Soome. Kõigi osalejate vahel loositakse välja kaks jalgratast, muusikakeskus Sony Centeri poolt ning mitmeid teisi auhindu. Esimesed 500 lõpetajat saavad medali.

Tavaks saanult on kohal Lõvi Leo, Nublu ja Operation Lifesaver Estonia, kes annavad edasi õpetussõnu heast käitumisest ning politsei ja päästeameti tegevusest. Kohapeal on tutvumiseks tuletõrjeauto.

Head Uudised GoodNews