1. Avaleht
  2. Sport
  3. VIDEO I STRESSIST DRESSI! Stig Rästa sai depressioonist jagu spordiga
VIDEO I STRESSIST DRESSI! Stig Rästa sai depressioonist jagu spordiga

VIDEO I STRESSIST DRESSI! Stig Rästa sai depressioonist jagu spordiga

Esmaspäeval “Ringvaates” üles astunud muusik Stig Rästa rääkis avalikult oma võitlusest stressi ja depressiooniga, mis oli spordirõivastemüüja Rademari kampaania #stressistdressi üks osa.

Saates katteplaaniks näidatud minidokumentaalis räägib Rästa, kuidas isaks saamisega mõistis ta veelgi enam, et liikumine ja enda keha eest hoolitsemine on üks vaimse tervise alustalasid. Rademarile on see juba teiseks aastaks korraldada selline teavituskampaania, mis koroonapandeemia valguses on olulisem kui kunagi varem.

“Meie missioon on inimestele teadvustada, et see teema on aktuaalne, see on asi, millest rääkida ja see pole teema, mida häbeneda. Viimaste aastate jooksul on paljud inimesed oma lugusid julgelt rääkinud. Ma arvan, et me saame ka oma panuse anda, et inimesed rohkem ja veel julgemalt pööraks tähelepanu oma vaimsele tervisele. Kui me üheskoos panustame ja inimesed saavad teadlikkuse, millised võimalused oma vaimse tervisega tegelemiseks on üldse olemas, siis oleme astunud sammu parema ja tervema ühiskonna poole,” kommenteeris Rademari juhatuse liige Marcus Juksar.

Lisaks Rästa klipile avaldab Rademar aprilli jooksul veel ühe minidokumentaali, milles üks tuntud inimene räägib võitlusest depressiooniga.

Head Uudised GoodNews