1. Avaleht
  2. Sport
  3. VÄLJA TRENNI I Kristiines avati uus välitreeningväljak
VÄLJA TRENNI I Kristiines avati uus välitreeningväljak

VÄLJA TRENNI I Kristiines avati uus välitreeningväljak

Kristiine linnaosas on valminud uus avalik välitreeningplats aadressil Tedre tänav 58. Paigaldatud multifunktsionaalsed treeningvahendid võimaldavad anda koormust kõikidele lihasgruppidele, seadmed on ilmastikukindlad ja turvalised.

„Treeningplats koosneb mitmest seadmest: ronila, tasakaalupoom ja jalgratas, lisaks veel stopperit ja puusakiike ühendav element. Ala on kaetud EPDM-katte ehk spetsiaalse turvaaluskattega, mis pehmendab põrutusi ja viib vigastusohud miinimumini, ühtlasi aitab vältida sügiseste ilmadega pori tekkimist ja aitab kaasa platsi mugavale kasutamisele aastaringselt,“ tutvustas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. 

„Esimesed huvilised on uue platsi juba üles leidnud ja andnud head tagasisidet. Meie soov on populariseerida treeningvõimalusi värskes õhus, kutsuda inimesi liikuma ja veetma rohkem aega linnaosas roheluses. Treeningplatsi planeerides kohtusime eelmisel aastal korduvalt selle piirkonna elanikega, kelle ettepanekuid ka arvestasime,“ rõhutas Riibe.

Neljaäeval toimus valminud välitreeningplatsi ülevaatus, kus osalesid Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Head Uudised GoodNews