1. Avaleht
  2. Sport
  3. VAJAD TRENNI? Spordikeskuse Teras motoks on “Teen seda endale!”
VAJAD TRENNI? Spordikeskuse Teras motoks on “Teen seda endale!”

VAJAD TRENNI? Spordikeskuse Teras motoks on “Teen seda endale!”

Teras10Üks Tallinna uusimatest spordiklubidest Teras on praeguseks tuntud paljudele, veel rohkemad aga ilmselt tahaksid sellest teada saada ja treenimiskoha enda jaoks avastada.

Muide, kas teadsite, et just spordiklubis Teras tegutsev First Fighting Club toob oktoobris Tallinnasse võitluskunstisarja King of Kings järjekordse Gran Prix etapi, mis tõotab kujuneda suursündmuseks  — kuninglik K-1 reeglites sari on Euroopas enamvaadatumaid ja seda kantakse üle 150 riiki, ka Eurosport Live vahendusel?

Teras4

King of Kings heitluste Eestisse ja Lätti toomine tähendab muuhulgas ka seda, et Terase spordisaalide üheks treeningalaks on võitluskunstid. Kui nende tekkimise aegadel oli tegu sõdimise ja ellujäämise oskustega, siis tänapäeval on võitluskunstide oskamiseks rohkem põhjuseid – võitluskunstiga arendame oma keha ja meelt, suurendame enesekindlust ja enesest lugupidamist, hoiame ennast vormis kõrge eani, oleme tugevad, terved ja vaimselt tasakaalus.

Teras6

Võimalused igale maitsele

Karmi võistluskunsti juurest võiks korraks naasta spordikeskuse Teras argise olemuse ja põhimõtete juurde — nimelt pakub see argiellu vahedust otsivale inimesele sportlikku ja aktiivset puhkusevõimalust, tagades suurepärase tuju ja positiivse emotsiooni! Et tänapäeval ei saa üks spordiklubi uisapäisa tegutseda, siis võib lisada, et spordikeskus Teras vastab kõrgetele standarditele fitnessi, võitluskunstide ja pallimängude valdkondades, pakkudes saalides uusimat ja kvaliteetseimat varustust. Keskus asub Haabersti linnaosas ja on avatud varahommikust hilisõhtuni ning pakkumisi teenustes ja võimalustes on palju — valida on erinevate treeningpakettide, perioodikaartide ning ühekordse külastuse vahel nii firmadele, seltskondadele kui ka üksikutele treenida soovijatele.

Teras1

Tervise spordikeskuses ootavad treenijat ees tipptasemel jõusaal koos uusima varustusega, unikaalsed funktsionaalse treeningu saalid, lai rühmatreeningute valik, võitluskunstide saalid, pallimängude saal, kus saab harrastada korvpalli, sulgpalli ja võrkpalli, massažikabinet, avarad riietusruumid ja saunad, fitness-kohvik, kus pakutakse maitsvat ja tervislikku toitu, külastaja teenistuses on personaaltreenerid, kvalifitseeritud instruktorid, abivalmid administraatorid ja massöörid. Tulla võib terve perega, sest keskuses toimuvad lastetreeningud ja on avatud lastetuba.

Teras9

Jõusaal teeb lihastest terastrossid

Jõusaalis saab teha erinevaid jõutreeninguid uusimatele trenažööridel – paljusid neist on kasutanud lihaste sitkemaks muutmisel ka USA merejalaväelased. Body&Mind treeningutes saab tegeleda jooga ja pilatesega, eraldi on ka kardiotreeningud. Et lapsi arvutite juurest eemale kiskuda, pakub spordikeskus ka nende tarvis trenne ja pallimänge tippsportlaste juhendamisel. Virtuaaltreeningud toimuvad videotel ettenäitamise kaudu ning kui abi on vaja, siis saan ka personaaltreeningut küsida.

Teras3

Ja mõistagi on Terases olemas suurepärased saalid pallimängudeks. Et enne trenni sellest kõigest ülevaadet saada, tuleb ära käia spordikeskuse Teras kodulehel http://www.terassport.ee, kus saab tutvuda ka muljetavaldava meeskonnaga. Nii et kui soovite teha midagi head endale, siis spordikeskus Teras aitab teid selles igati kaasa! Või nagu ütleb bodycombat`i treener Andres Rästas: “Ärge unustage nautida seda, mida teete!”

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews