1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tallinn tunnustas EM-i pronksmedalivõitjaid Jüri-Mikk Udamit ja Ilja Makarovit
Tallinn tunnustas EM-i pronksmedalivõitjaid Jüri-Mikk Udamit ja Ilja Makarovit

Tallinn tunnustas EM-i pronksmedalivõitjaid Jüri-Mikk Udamit ja Ilja Makarovit

Tallinna linn tänas ja tunnustas tallinlastest sportlasi Jüri-Mikk Udamit ja Ilja Makarovit ning nende treenereid kõrgete sportlike saavutuste eest Euroopa meistrivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul teevad Tallinna tublide sportlaste ja neid toetavate treenerite suurepärased tulemused rahvusvahelistel suurvõistlusel südame soojaks kõigil spordisõpradel. „Rõõm on neid õnnitleda ja tänada nende saavutuste eest. Meie sportlastel on tänavu kahtlemata olnud väga edukas spordiaasta. Rahvusvahelistel suurvõistlustel on pealinna igati väärikalt esindatud. Soovin sportlastele ja treeneritele jõudu-jaksu järgmisteks tippsaavutusteks!“ lisas Belobrovtsev.

Jüri-Mikk Udam võitis pronksmedali Itaalias Vareses toimunud sõudmise paarisaerulise neljapaadi Euroopa meistrivõistlustel. Paatkonda kuulusid ka mitte-tallinlastest meeskonnakaaslased Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Tallinn premeerib Jüri-Mikk Udamit 1800 euroga ja tema treenerit Veikko Sinisalot 700 euroga. 

Ilja Makarov võitis pronksmedali Kreekas Heraklionis toimunud taekwondo Euroopa meistrivõistlustel. Tallinn premeerib Ilja Makarovit 800 euroga ja tema treenerit Aleksander Antonovit 400 euroga.

Head Uudised GoodNews