1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. “Rapla melu” jääb ära, kuid saab tänavahokit, malet ja rammumehevõistlust
“Rapla melu” jääb ära, kuid saab tänavahokit, malet ja rammumehevõistlust

“Rapla melu” jääb ära, kuid saab tänavahokit, malet ja rammumehevõistlust

Tulenevalt 9. augustil kehtima hakkavatest piirangutest ei saa kahjuks sellel aastal Rapla suurimat suveüritust „Rapla melu” 14. augustil korraldada, kuid Raplas leidub sellel päeval siin-seal erinevaid tegevusi.

“Eesti tänavahoki tuur 2021” Rapla osavõistlus

Suurima üle-eestilise tänavahokituuri etapi Raplas korraldamise eesmärk on spordi populariseerimine ja Rapla väärtustamine hokimaastikul. Täiendav võistlus toimub kohalikele võistkondadele tugevate vastastega mängimiseks, sest tiimides on mängijaid muu hulgas koondisest ja meistriliigast.

Paul Kerese mälestusturniir males

31. Paul Kerese mälestusturniir males toimub kultuurikeskuses. Võistlus toimub kiirmaleturniirina ajakontrolliga 15 minutit kummalegi mängijale. Iga käiguga lisandub 2 sekundit. Mängitakse seitse vooru. Kõigile Raplamaa mängijatele on osavõtt tasuta. Kutsutud on külalismängijad Saku, Saue, Keila, Tallinna ja kirjameeste maleklubidest. Lisaks põhiauhindadele on eriauhinnad parimale veteranile, naismängijale ja noormängijale. Registreerumine alates 2. augustist telefonil 53 981 545 või e-posti aadressil olavi.pai@online.ee.

Raplamaa rammumees ja rammunaine

EVIKO rammumeeste ja -naiste sarja Rapla etapp peetakse Tammemäel. Ülenurme etapi fotogaleriid saab vaadata SIIT. Suvekuumuses tulid võistlema kaheksa vaprat naist ja 11 meest. Mõõtu võeti põnevatel aladel: rehvi kantimine, kohvrite kandmine, erinevas raskuses kangide surumine sirgetele kätele, liivakotijooks ja rauast kelgu vedamine. Viimaseks alaks oli kivide laadimine aluse peale.

Head Uudised GoodNews