1. Avaleht
  2. Sport
  3. Otepää MK vabatehnikasprindis olid parimad Johannes Hoesflot Klaebo ning Stina Nilsson
Otepää MK vabatehnikasprindis olid parimad Johannes Hoesflot Klaebo ning Stina Nilsson

Otepää MK vabatehnikasprindis olid parimad Johannes Hoesflot Klaebo ning Stina Nilsson

DSC_1534Eile peeti Otepää maailmakarika etapil murdmaasuusatamises individuaalsed sprindid vabatehnikas, kus meeste arvestuses oli esikolmik Johannes Hoesflot Klaebo Norrast (3:06.53), Finn Haagen Krogh samuti Norrast (+0.60) ning Sergei Ustjugov Venemaalt (+1.00). Naistest olid kiireimad Stina Nilsson Rootsist (2:49.96), Maiken Caspersen Falla Norrast (+0.27) ning Heidi Weng samuti Norrast (+3.75).

1,6 km sprindiringil finaalis konkurendid alistanud Johannes Hoesflot Klaebo võitis ülekaalukalt. Hoolimata staadionil nähtust kinnitas norrakas pressikonverentsil, et lihtne see võit ei olnud. „Tundsin ennast täna väga hästi, rada oli lahe ja meeldis mulle väga. Loodetavasti jätkub head energiat ka järgmisse nädalasse. Kui jõuan seal finaali, olen rahul,“ vihjas norrakas peatselt algavatele Suusaalade maailmameistri võistlustele Lahtis.

1,3 km sprindiringil võidu võtnud Stina Nilsson’i sõnul tuli see raskelt. „Lumeolud olid rajal keerulised ja Falla võitmine paras väljakutse,“ rääkis Nilsson. Sarnaselt meeste võitjale Klaebo’le kiitis ka tema sprindiringi ning avaldas lootust, et saab siinsetel radadel veel kunagi uuesti võistelda.

Võistlused toimusid paari soojakraadiga ja lõppesid päikesepaistes. Täna võistlevad naised 10 km ja mehed 15 km distantsil klassikalises tehnikas.

Rohkem infot leiab Otepää MK kodulehelt.

Head Uudised GoodNews