1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. LIIGU ÜKSI I Palju õnne, Reval-Sport! Spordiklubi sünnipäevasoov: „Liigu üksi!”
LIIGU ÜKSI I Palju õnne, Reval-Sport! Spordiklubi sünnipäevasoov: „Liigu üksi!”

LIIGU ÜKSI I Palju õnne, Reval-Sport! Spordiklubi sünnipäevasoov: „Liigu üksi!”

Täna, 1. aprillil tähistab Reval-Sport oma 30. juubelit! Tallinna vanim spordiklubi Reval-Sport on kõik need aastad suunanud inimesi igaühele sobiva ja meelepärase aktiivse tegevuse juurde – liikumine ongi tervis!

Kuna trennivõimalused on praegu piiratud ning motivatsiooni ehk vähevõitu, siis ootab spordiklubi Reval-Sport kõiki osa võtma liikumisväljakutsest „Liigu üksi!“. Spordiklubi tugitreenerid on osalejate toetamiseks iga päev kohal Instagrami lehel ning lisaks täieneb pidevalt koduste treeningvideote valik.

Osalemine on lihtne. Lisa spordiklubi kodulehele oma nimi, tehtud sammude arv ning meiliaadress, et võidu korral saaks sinuga ühendust võtta. Kirja saad end panna kas päris- või varjunimega ning andmeid võid sisestada sulle sobiva intervalliga – päevade või nädalate kaupa. Täpsemalt loe sammuarvestuse ja osalemise kohta spordiklubi veebilehelt.

Kõige aktiivsematele on spordiklubi välja pannud ka auhinnad. Peaauhind on stardipakett koos piiranguteta kuukaardi, kehaanalüüsi, ühe personaaltreeningu ja saunalinaga. Kõigile osalejatele kingitakse väljakutse lõppedes sooduskood ja lisaks loositakse kõikide vahel välja 50 eriauhinda.

PS! Spordiklubi paneb kõikidele osalejatele südamele, et kõige parem on praegu liikuda ÜKSINDA! Vabariigi Valitsuse korralduse järgi tohib avalikus kohas viibida koos kuni kaks inimest ning ka siis tuleb hoida teiste inimestega vähemalt 2-meetrist distantsi.

Head Uudised GoodNews