1. Avaleht
  2. Sport
  3. KOHILA ÖÖVOLLE JUBA KOLMAPÄEVAL! Võrkpallimängu teeb nauditavamaks 2 Quick Starti muusikatümps
KOHILA ÖÖVOLLE JUBA KOLMAPÄEVAL! Võrkpallimängu teeb nauditavamaks 2 Quick Starti muusikatümps

KOHILA ÖÖVOLLE JUBA KOLMAPÄEVAL! Võrkpallimängu teeb nauditavamaks 2 Quick Starti muusikatümps

2-Quick-StartJuba eelseisval kolmapäeval toimub Kohilas sealse võrkpalliklubi eestvedamisel suvelõpupidu koos võrkpalliturniiriga Öövolle. Korraldajad on mõelnud ka vollepaaride fännide tuju tõstmisele ja selleks tuleb kohale Eesti üks läbi aegade populaarseimaid ansambleid 2 Ouick Start eesotsas armastatud Pearu Palulusega.

Bänd alustab esinemisega kell 21, eelnevalt soojendab pidutsejaid ja hiljem ei lase tuuridel maha vajuda legendaarne DJ Märt Rannamäe.

Pearu Paulus ütleb, et spordiüritustel esinemine pole neile tavaline asi. Seda on ette tulnud, aga harva. “Öövolle jaoks ei olnud raske aega leida, kuna see on nädala sees ja meie esinemised on tavaliselt nädalavahetustel,” selgitab muusik. Muidu on bändi suvine esinemisgraafik tihe, igal nädalal on kindlasti vähemalt kaks esinemist ning iga nende esinemine on eriline ja üllatusterohke. 2Quick Starti koosseis Öövollel on tavapärane.

Fännidele teatab Pearu Paulus, et 2 Quick Start’il on sel suvel veel mõned avalikud esinemised ees ja ta kutsub kõiki neid nautima. Esimeseks võimaluseks on Öövolle suvelõpupidu Kohilas 19. augustil.

ööpidu

 

Head Uudised GoodNews